Κέντρα Διά Βίου Μάθησης σε Ελληνικό – Αργυρούπολη
Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) λειτουργούν το Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης. Στο πλαίσιο των Κ.Δ.Β.Μ. θα προσφερθούν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Κατά την περίοδο Ιουνίου 2013 και από τον Σεπτέμβριο 2013, στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

 ΓΑΛΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ (A1-A2)
 ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (Α2-Β1)
 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ (ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ-ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ)
 ΙΤΑΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ (Α1-Α2)
 ΤΟΠΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης.

Για πληροφορίες και εγγραφές- κατάθεση αιτήσεων απευθυνθείτε :

• Τμήμα Παιδείας και Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου, 25η οδός,Πλ.Αγίας Τριάδας Ελληνικό τηλ. 2132026046
• Γραφείο Τύπου Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης , Κύπρου 68 Αργ/λη, τηλ 2132018726
• email: [email protected], [email protected]

Δηλώσεις συμμετοχής από 28/5/2013

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.