Δημήτρης Καρανικόλας:”το κολυμβητήριο Αλίμου θα ανοίξει και δεν θα ξανακλείσει ποτέ”




Δελτίο τύπου:
Ο Πρόεδρος του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου Δημήτρης Καρανικόλας δήλωσε σχετικά με την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου: «Όταν ανέλαβα τα καθήκοντά μου, στις 29.01.2013, έθεσα ως απόλυτη προτεραιότητα την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου. Θα ήταν εύκολο για μένα να παραθέσω υπαρκτές αιτίες που αποδεικνύεται πως ευσταθούν απολύτως σχετικά με τους λόγους για τους οποίους μέχρι σήμερα παραμένει κλειστό. Επέλεξα όμως να μην το κάνω.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως το βασικό πρόβλημα, ο προϋπολογισμός, ξεπεράστηκε εδώ και μέρες και έτσι όλες οι διαδικασίες εξελίσσονται κανονικά.
Όμως, το τραγικό περιστατικό με την απώλεια της ζωής 7χρονου σε αθλητική εγκατάσταση γειτονικού Δήμου ενεργοποίησε την Επιτροπή Ελέγχου Αθλητικών Εγκαταστάσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.
Η Επιτροπή πραγματοποίησε αιφνιδιαστικό έλεγχο στο κολυμβητήριο. Στις δεξαμενές (μικρή και μεγάλη πισίνα) δεν διαπιστώθηκε κάποιο πρόβλημα. Στις λοιπές εγκαταστάσεις (μηχανοστάσιο, κοινόχρηστοι χώροι κλπ) καταγράφηκαν κενά με αποτέλεσμα να μην επιτρέπεται ούτε η προπόνηση συλλόγων. Η απόφαση της Επιτροπής απορρέει από την απόλυτη εφαρμογή των σχετικών διατάξεων, οι οποίες σχετίζονται με τη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Πριν από τον έλεγχο της Επιτροπής είχα ζητήσει και είχαν αρχίσει εργασίες συντήρησης. Τόσο οι εργασίες που ζήτησα όσο και εκείνες που προέκυψαν από τον έλεγχο της Επιτροπής θα ολοκληρωθούν το αργότερο μέχρι τις 17 Μαΐου.
Αμέσως μετά θα γίνει ο επανέλεγχος από την Επιτροπή ώστε να δοθεί η σχετική άδεια για να ξεκινήσει, επιτέλους, η λειτουργία του κολυμβητηρίου.
Πλέον ο στόχος είναι να μην ξανακλείσει ποτέ. Και γι’ αυτό εργάζομαι καθημερινά, μαζί με τους συνεργάτες μου, βελτιώνοντας τις υπάρχουσες προϋποθέσεις και δημιουργώντας νέες, όπου αυτό είναι απαραίτητο».

Από το Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Δημήτρης Καρανικόλας:”το κολυμβητήριο Αλίμου θα ανοίξει και δεν θα ξανακλείσει ποτέ”

  • 11/05/2013 at 9:19 μμ
    Permalink

    Αξιόλογη δεν λέω η προσπάθεια του κου Καρσνικόλσ γισ το κολυμβητήριο. Μακάρι νασ δείχναν και την ίδισα ευαισθησία και αποφασιστηκότητα και για το Γήπεδο Τραχώνων ,οπου εδω κσι 16 μήνες έχει κριθεί ακατάλληλο απο τις αθλητικές αρχές,και δεν βλέπουμε καμμία ουσιατική ενέργεια απο τον Δήμο. Η ομάδα των Τραχώνων ανέβηκε στην Γ Εθνική αφωνιζόμενη ολη την χρονιά σε ξένα γήπεδα. Δεν θα ήθελα να πιστέψω οτι επιστρέψαμε στα παλιά όπου το Ανω Καλαμάκι ήταν πάντα ο φτωχος συγγενής του Δήμου.

    Απαντήστε
  • 23/05/2013 at 12:25 μμ
    Permalink

    ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ ΜΟΥ,ΜΗ ΛΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ “ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ”.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΚΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΛΙΜΟΥ..ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΕΝΝΟΩ.ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΧΕΔΟΝ ΒΑΣΗ, ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ “ΜΙΑ ΑΠ’ΤΑ ΙΔΙΑ”…

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.