Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τις συλλήψεις στη Νέα Σμύρνη (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Απογευματινές ώρες χθες (9-5-2013) και πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, που διεξήχθη στο Γήπεδο της Νέας Σμύρνης μεταξύ Παναθηναϊκού-Ξάνθης, ομάδα ατόμων που επέβαινε σε δίκυκλα κινήθηκε προς την Πλατεία της Ν. Σμύρνης, όπου και συνεπλάκη με άτομα που βρίσκονταν εκεί, με εκατέρωθεν ρίψεις πετρών και άλλων αντικειμένων.
Αστυνομικοί της Ομάδας Δ.Ε.Λ.Τ.Α. επενέβησαν άμεσα και συνέλαβαν έξι (6) άτομα από τους εμπλεκομένους στα επεισόδια. Πρόκειται για έξι (6) ημεδαπούς ηλικίας 18 έως 31 ετών.
Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν αφορούν, κατά περίπτωση, τα αδικήματα της διατάραξης της κοινής ειρήνης, της αντίστασης, των επικίνδυνων και απρόκλητων σωματικών βλαβών, καθώς και απόπειρας αυτών και της παράβασης των Νόμων «περί όπλων» και «περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού» όπως τροποποιήθηκε και ισχύει μέχρι σήμερα.
Στο χώρο των επεισοδίων και στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
  •  Δύο (2) αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί εμπρηστικοί μηχανισμοί (μολότοφ).
  •  Μία (1) πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος.
  •  Ένας (1) μεταλλικός εκτοξευτήρας φωτοβολίδων.
  •  Ένας (1) μεταλλικός σουγιάς.
  •  Μία (1) κουκούλα τύπου full face .
  •  Ένα (1) κράνος μοτοσυκλέτας.
Δικογραφία σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.