Γλυφάδα – περισσότερα από 150 παιδιά συμμετείχαν στο τουρνουά ποδοσφαίρου




Δελτίο τύπου:

Περισσότερα από 150 παιδιά ηλικίας 7- 8 ετών από τις ομάδες «Παναθηναϊκός Soccer Schools», «Δάφνη» Παλαιού Φαλήρου, «Γ.Σ.Αργυρούπολης», «Νίκη» Αλίμου, «Λαύρα» Αργυρούπολης, «Orion sports club», «Α.Ο.Γλυφάδας» και «Α.Ο.Τερψιθέας» έλαβαν μέρος στο διήμερο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο αθλητικός τομέας του Κ.Α.Π.ΠΑ. Δήμου Γλυφάδας στις 11 και 12 Μαΐου.

Όλα τα παιδιά, παρά το μικρό της ηλικίας τους με τη δύναμη, το πάθος για διάκριση και την τεχνική τους κατάρτιση, παρουσίασαν ένα όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα, ενθουσίασαν το πλήθος και καταχειροκροτήθηκαν. Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν μετάλλια και μία ποδοσφαιρική μπάλα σε κάθε Σύλλογο ως αναμνηστικό για τη συμμετοχή τους.

Το κύπελλο που αθλοθετήθηκε από το Κ.Α.Π.ΠΑ. για το νικητή του τουρνουά, κατέκτησε η ομάδα της «Δάφνης» Παλαιού Φαλήρου η οποία στον τελικό νίκησε τη «Λαύρα» Αργυρούπολης. Κύπελλα δόθηκαν επίσης, στο δεύτερο και τρίτο νικητή. Στους αγώνες παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δημήτρης Τσαμπίρας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Βίγλας. Την ευθύνη της διοργάνωσης-εκδήλωσης είχε ο τομεάρχης αθλητισμού του Κ.Α.Π.ΠΑ. Στράτος Κάννος.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.