Εθελοντές:”θα δώσουμε μάχη για κρατηθεί ανοιχτό το κάμπινγκ”
 

Δελτίο τύπου:

Μετά την πρόσφατη νίκη μας και την αποτυχημένη απόπειρα του μνημονιακού κράτους να σιδηροφράξει και να εκκενώσει τον Δημόσιο Χώρο του πρώην Κάμπινγκ Βούλας και την παραλία του, ήρθε η ώρα να τους αποδείξουμε ότι το δημόσιο πράσινο και οι ακτές είναι αδιαπραγμάτευτα δικαιώματά μας.
Άλιμος: Μια όμορφη πόλη με όμορφους ανθρώπους – Aπολογισμός έργου 2014 – 2023

Απελευθερώσαμε και κρατάμε ανοιχτό και ζωντανό τον χώρο του πρώην Κάμπινγκ Βούλας ένα χρόνο τώρα. Οι συνεχιζόμενες απειλές τους για νέα προσπάθεια άμεσης εκκένωσης του χώρου από την Κυριακή 12 Μάη και μετά, μας κάνουν ακόμη πιο αποφασισμένους να τον προστατέψουμε από τα βουλιμικά σχέδια επίδοξων κερδοσκόπων.

Καλούμε όλους τους πολίτες και τις συλλογικότητες της Αττικής να υπερασπιστούμε μαζί τον δημόσιο χαρακτήρα του χώρου και την ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία του.

Την Κυριακή 12 Μάη στις 3 μ.μ. συγκεντρωνόμαστε στον χώρο του πρώην Κάμπινγκ Βούλας και με την παρουσία μας αποτρέπουμε παράνομες προσπάθειες φραξίματός του. Στις 5 μ.μ. συμμετέχουμε στην Ανοιχτή Συνέλευση για να αποφασίσουμε πως θα αντιμετωπίσουμε τις απειλές και θα συνεχίσουμε να τον κρατάμε ανοιχτό.

Ο χώρος του πρώην Κάμπινγκ Βούλας βρίσκεται στην παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος, στάση ΠΙΚΠΑ (200 μ. από την αφετηρία του τραμ Βούλας, προς Γλυφάδα)

Ανοιχτή Συνέλευση Εθελοντών του Αυτοδιαχειριζόμενου πρώην Κάμπινγκ Βούλας

www.voulacamp.blogspot.com

(Στο blog μας θα βρείτε δελτία τύπου για το ιστορικό των προηγούμενων ημερών)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.