Δήμος Νέας Σμύρνης: Μέχρι 25 Μαΐου τα αιτήματα διόρθωσης για το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων




Το Τμήμα Δημοτικών Προσόδων του Δήμου Νέας Σμύρνης καλεί τους κυρίους ή επικαρπωτές ακινήτων, που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου και ηλεκτροδοτούνται από τη Δ.Ε.Η. ή από άλλους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, να προσέλθουν στο Τμήμα (Ελευθ. Βενιζέλου 14 – 2ος Οροφος) σε αποκλειστική προθεσμία έως 25 Μαΐου 2013, προκειμένου να υποβάλλουν σχετικό αίτημα διόρθωσης τυχόν λαθών στους συντελεστές χρέωσης για την επιβολή του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ακινήτων (Ε.Ε.Τ.Α.) για το έτος 2013.
Το νέο ειδικό τέλος υπολογίζεται βάσει της πραγματικής επιφάνειας του ηλεκτροδοτούμενου ακινήτου, της τιμής ζώνης και της παλαιότητάς του. Σε αντίθετη περίπτωση θεωρείται ότι οι ενδιαφερόμενοι αποδέχονται τα αναγραφόμενα στοιχεία επί των λογαριασμών κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος ως ακριβή.
Διευκρινίζεται ότι στην περίπτωση που δεν επιβλήθηκε Ε.Ε.Τ.Α. ή εάν αυτό υπολογίστηκε μειωμένο, διενεργείται βεβαίωση αυτού στον κατά περίπτωση υπόχρεο στο τέλος.
Ως εκ τούτου προκειμένου να υποβληθεί η προβλεπόμενη αίτηση διόρθωσης παρακαλούμε να προσκομίσετε στην υπηρεσία μας μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία τον τελευταίο λογαριασμό κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος και συμβόλαιο ιδιοκτησίας του ακινήτου.

Ο
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΖΟΥΛΑΚΗΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.