Ανοίγει ο Δημοτικός Κινηματογράφος της Ηλιούπολης – ¨τσιμπιμένο” το εισιτήριο
Δελτίο Τύπου:

Στις 23 Μαΐου αρχίζει τη λειτουργία του και γι’ αυτό το καλοκαίρι ο Δημοτικός μας Κινηματογράφος «Μελίνα Μερκούρη», με υψηλής ποιότητας επιλεγμένες ταινίες από αυτές που προβλήθηκαν κατά τη χειμερινή σεζόν, αλλά και πρώτης προβολής, και με ιδιαίτερα προσιτό εισιτήριο για όλους.
Με αφορμή την έναρξη του κινηματογράφου, στις 23 Μαΐου, θα τιμήσουμε δύο αξιόλογους συνδημότες μας με σημαντική προσφορά στην τέχνη του κινηματογράφου: τον γνωστό και αγαπημένο σε όλους μας Γιάννη Βόγλη, που επί χρόνια υπηρετεί με συνέπεια και καλλιτεχνική ποιότητα την έβδομη τέχνη και τον κ. Δημήτρη Καλαντίδη, κριτικό κινηματογράφου, Πρόεδρο της Κινηματογραφικής Λέσχης Ηλιούπολης και Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας, που επί δεκαετίες παίζει καθοριστικό ρόλο στην καλλιέργεια του κινηματογραφόφιλου κοινού της πόλης μας, και παραμένει σταθερά στο πλευρό του Δημοτικού μας Κινηματογράφου. Η εκδήλωση θα κλείσει με την προβολή της ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι», με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προβολών κατά τη διάρκεια όλου του καλοκαιριού θα συνδυάζει, όπως κάθε χρόνο, την ποιότητα με την ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια και για όλες τις προτιμήσεις.
Ειδικότερα το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:
Κάθε Κυριακή & Δευτέρα, θα προβάλλονται ταινίες για τα παιδιά και για όλη την οικογένεια (στην Α΄ προβολή).
Την Τρίτη την επιλογή των ταινιών θα κάνει όπως κάθε χρόνο η Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης.
Για την Τετάρτη και την Πέμπτη έχουν επιλεγεί βραβευμένες ταινίες από τον διεθνή ανεξάρτητο κινηματογράφο.
Τέλος την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή (στη Β’ προβολή) , θα προβάλλονται οι ταινίες που σημείωσαν εμπορική επιτυχία κατά τη διάρκεια της χειμερινής σαιζόν, πάντα με ποιοτικά καλλιτεχνικά κριτήρια.
Γνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας, φροντίσαμε φέτος να μειώσουμε επιπλέον τις τιμές των εισιτηρίων, ούτως ώστε όλοι οι δημότες να μπορέσουν να απολαύσουν τις προβολές του Δημοτικού μας Κινηματογράφου.
Έτσι καθιερώνεται, για πρώτη χρονιά φέτος, τιμή γενικής εισόδου 5€ και εκπτωτικό εισιτήριο 2,5 €, για τα παιδιά, τους φοιτητές, τους στρατιώτες, τους άνεργους, τους πολύτεκνους και τα άτομα άνω των 60 ετών.
Για τα άτομα με αναπηρία άνω του 67%, η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο ταμείο του Θερινού Δημοτικού κινηματογράφου, στο τηλ. 210 9937870.
20/5/13
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.