50 τόνοι τρόφιμα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Η ομάδα έργου του Κοινωνικού Παντοπωλείου λίγο πριν την έναρξη της διανομής με την αντιδήμαρχο Πόλης Ν. Αργυροπούλου

Δελτίο τύπου:

50 τόνοι ειδών διατροφής διατέθηκαν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες για τις ημέρες του Πάσχα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας

Δέματα αγάπης με είδη διατροφής για τις γιορτές του Πάσχα διένειμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας σε περισσότερες από 750 οικογένειες της πόλης που ανήκουν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες. Τα είδη διατροφής έφτασαν τους 50 τόνους και περιελάμβαναν ζυμαρικά, όσπρια, λάδι, κρασί, λαχανικά, φρούτα, περισσότερα από 250 αρνιά, 450 κοτόπουλα, τσουρέκια κ.α.

Δικαιούχοι των δεμάτων αγάπης που διανεμήθηκαν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο ήταν μακροχρόνια άνεργοι, άποροι, πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες, άτομα με αναπηρία, μοναχικοί άνθρωποι, ηλικιωμένοι.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης ο οποίος παραβρέθηκε στη διανομή ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της δράσης, τις επιχειρήσεις και τους πολίτες που διέθεσαν τα είδη διατροφής καθώς και τους εργαζόμενους του Δήμου, για τη βοήθεια τους ώστε το μήνυμα της Αγάπης και της Αλληλεγγύης να φτάσει στους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.