Πράξεις Ζωής Με Γεύματα Αγάπης!




Το Δίκτυο Εθελοντών Άμεσης Κοινωνικής Δράσης «Πράξεις Ζωής» (www.praxeiszois.org) με την αμέριστη συμπαράσταση των φίλων του δικτύου συγκεντρώνει, μαγειρεύει & προσφέρει ένα μοναδικό γεύμα αγάπης στο Κέντρο Αγάπης “Γαλήνη” για 150 άπορα και άστεγα άτομα.

Δεδομένης της οικονομικής ύφεσης, το πρόβλημα των αστέγων & των απόρων συνανθρώπων μας έχει ήδη πάρει εκρηκτικές διαστάσεις αναδεικνύοντας τώρα, περισσότερο από ποτέ, το έλλειμμα κοινωνικών και προνοιακών πολιτικών στην χώρα μας.

Ωστόσο, μέχρι και σήμερα, η σοβαρότητα του προβλήματος δείχνει να είναι υποτιμημένη και από την κοινή γνώμη και από τους αρμοδίους. Πρόκειται για Πράξεις Ζωής ουσιαστικής & συμβολικής συμπαράστασης σε συνανθρώπους που βιώνουν άθλιες καθημερινές συνθήκες.

Στόχος μας είναι η συγκέντρωση, παρασκευή & διάθεση γεύματων αγάπης

Όλοι εμείς οι εθελοντές του Δικτύου επιδιώκουμε την ενεργό συμμετοχή φίλων για οποιαδήποτε ενίσχυση/συνδρομή για ένα καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κυρίως τις μέρες του Πάσχα όπου φθάνουν. Για την προετοιμασία των γευμάτων θα χρειαστεί η προσφορά ειδών όπως φρούτα/ελιές/κιμάς φρέσκος ή κατεψυγμένος/ψάρι βακαλάος κατεψυγμένος/όσπρια

Όποιος επιθυμεί να ενισχύσει με προϊόντα ή με όποιον άλλο τρόπο ας επικοινωνήσει μαζί μας τηλέφωνα 210 9347311 & 6956 096 115

Η 1η ξεχωριστή Πράξη Ζωής Με Γεύμα Αγάπης θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο 27/4/2013 στο Κέντρο Αγάπης ‘’Γαλήνη” στον Άγιο Σώστη (Λεωφ.Συγγρού) στις 11:30 -12:00 πμ

 Εναλλακτικά: Όποιος επιθυμεί να προσφέρει είδη και δεν μπορεί να προσέλθει είτε λόγω απόστασης ή μη διάθεσης ελεύθερου χρόνου ή άλλου κωλύματος ας επικοινωνήσει έως και Πέμπτη 25/4 με το αρμόδιο τμήμα [email protected] ή στα τηλέφωνα 210 93 47 311

Ευχαριστούμε θερμά Εθελόντριες & Εθελοντές που θα στηρίξουν με χορηγίες και εθελοντική προσφορά τη διοργάνωση της συγκεκριμένης Πράξης Ζωής

 Λίγα λόγια για το Δίκτυο Εθελοντών Άμεσης Κοινωνικής Δράσης «Πράξεις Ζωής» (http://www.praxeiszois.org)

Οι “Πράξεις Ζωής” Δημιουργήθηκαν από μια ομάδα Εθελοντών τον Νοέμβριο του 2010 με κοινωνικές ευαισθησίες κι αγάπη στον άνθρωπο. Ήταν ο πρώτος πυρήνας ενός Δικτύου Εθελοντών Άμεσης Κοινωνικής Δράσης με κύριο σκοπό την εκπλήρωση κοινωφελών σκοπών σε άτομα & ομάδες ατόμων με απειλητικές ασθένειες και «ευπαθείς» κοινωνικές ομάδες.
Οι “Πράξεις Ζωής” δεν έχουν σκοπό την πραγματοποίηση κερδών αφού δημιουργήθηκαν ως Δίκτυο Εθελοντών Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα.

Μέσω του Δικτύου Εθελοντών Σχεδιάζουμε, Συντονίζουμε, Προγραμματίζουμε & Υλοποιούμε την Προσπάθεια για Ουσιαστικά Αποτελέσματα Αληθινών Πράξεων Ζωής.
Υπηρετούμε με κάθε τρόπο την ανάγκη Προσφοράς & Αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας και στο κοινωνικό σύνολο στην Αθήνα & στην Περιφέρεια. Το Δίκτυο των Εθελοντών της Περιφέρειας υποστηρίζεται από τους Αγγελιοφόρους υπό την καθοδήγηση της ομάδας διοίκησης.

Με Δεδομένες τις παραπάνω παραμέτρους προσπαθούμε κι επιδιώκουμε να τολμάμε και να ενεργούμε άμεσα, μεθοδικά, αποφασιστικά μέσα από τη συμμετοχή των Εθελοντών για Κάθε Πράξη Ζωής. Το Δίκτυο Εθελοντών “Πράξεις Ζωής” για την υλοποίηση των δράσεων βασίζονται αποκλειστικά, στις συνδρομές και τις δωρεές υποστηρικτών, στην εθελοντική εργασία και τις προσφορές φίλων.

Μπορείτε να γνωρίσετε και να διαδώσετε τις δράσεις μας και μέσα από το facebook στη σελίδα: www.facebook.com/praxeiszois. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210 93 47 311 – 6956 096 115 ή στο email : [email protected].

 Πέτρος Μπαλός

Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων
«Πράξεις Ζωής»
Δίκτυο Εθελοντών Άμεσης Κοινωνικής Δράσης
Tηλ: 210 93 47 311
Email: [email protected]
http://www.praxeiszois.org

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.