«Όλος ο Κόσμος μια Σκηνή»!!! στη Θεατρική Σκηνή Κάρολος Κουν





     

Το Θεατρικό Εργαστήρι του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου, παρουσιάζει το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Απριλίου 2013, στις 20.00, την παράσταση «Όλος ο Κόσμος μια Σκηνή»!!! στη Θεατρική Σκηνή του Δήμου Αλίμου Κάρολος Κουν (Υψηλάντου και Θησείου).
Πρόκειται για μια «συρραφή» Κωμωδιών του Σαίξπηρ για τον Έρωτα, τις Παρεξηγήσεις και τις Μεταμφιέσεις.
Όλα αυτά πλήρως εναρμονισμένα υπό την επίβλεψη της σκηνοθέτιδας Βαρβάρας Δούκα η οποία μαζί με το Θίασο του Οργανισμού, υπόσχεται ένα πρωτότυπο όσο γεμάτο ταξίδι στον κόσμο της τέχνης και του πολιτισμού.
Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Θουκυδίδειο Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου, στα τηλέφωνα 210. 9942500 και 210. 9852251

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “«Όλος ο Κόσμος μια Σκηνή»!!! στη Θεατρική Σκηνή Κάρολος Κουν

  • 07/04/2013 at 4:29 μμ
    Permalink

    Πράγματι,ωραία παράσταση,από τα παιδιά της θεατρικής ομάδας,και συγχαρητήρια στην κ.Δούκα.Το μόνο που με λύπησε ήταν το ότι όλη η θεατρική ομάδα υποχρεώθηκε να επωμισθεί όλο το οικονομικό κόστος των ενδυμάτων ,και επίσης και την προσφορά των προσφερομένων ειδών του μπουφέ,δηλ.νερών,αναψυκτικών,κρασιών,σνακ.Χωρις καμμία συμμετοχή του Δήμου,παρά μόνον της αιθούσης.Διπλά συγχαρητήρια σε ολη την θεατρική ομάδα.Δήμαρχε να είστε περήφανος για τις εκδηλώσεις των παιδιών,έστω και χωρίς την οικονομκή στήριξή σας,ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.