Γιάννης Νανούρης – η ιστορία του δημιουργού των Nanou Donuts




Το 1977, σαν σπουδαστής της Σχολής Χημικών Τροφίμων των ΚΑΤΕΕ Αθήνας, μου ζητήθηκε από ένα θείο που ζούσε στην Αμερική και έβγαζε ντόνατς, να του στείλω προδιαγραφές και δείγματα πρώτων υλών των Ελληνικών προϊόντων (αλεύρι, μαργαρίνη …) για να φτιαχτούν στην Αμερική συνταγές ντόνατς, προσαρμοσμένες στα Ελληνικά δεδομένα. Έτσι τον επόμενο χρόνο, ο θείος έφερε στην Ελλάδα τα Jax donuts, τα πρώτα ντόνατς στην Ελλάδα.

Από το 1979 ασχολούμαι λοιπόν κι εγώ με τα ντόνατς. Έχω σαν αρχή μου “ο,τι βάλεις, θα βγάλεις”. Bγάζω το καλύτερο, σε ποιότητα, ντόνατς της αγοράς γιατί χρησιμοποιώ τις καλύτερες πρώτες ύλες επί 33 ολόκληρα χρόνια.
Έτσι απλά τα Nanou Donuts είναι τα καλύτερα.
Γιαννής Νανούρης.
Πολιτική ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας
Η εταιρία μας έχει καθιερώσει ως αρχή της την επίτευξη και διατήρηση υψηλών προτύπων ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας εφαρμόζοντας τις αρχές του HACCP. Το HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) ή αλλιώς Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου, είναι μια προληπτική μέθοδος που σκοπό έχει την εξασφάλιση της ασφάλειας και υγιεινής των τροφίμων που παράγει μια επιχείρηση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας παραγωγής και διάθεσης.
Για την εκπλήρωση των απαιτήσεων αυτών έχουν θεσπιστεί και εφαρμόζονται κατάλληλες διαδικασίες που διασφαλίζουν ότι μόνο τα αποδεκτά προϊόντα από άποψη ποιότητας και ασφάλειας, που πληρούν τις απαιτήσεις της Εθνικής και Κοινοτικής Νομοθεσίας, διατίθενται στην αγορά.
Η Διοίκηση της Εταιρίας έχει ορίσει τους σκοπούς και τους στόχους της και δεσμεύεται για την ποιότητα, την υγιεινή και ασφάλεια των προϊόντων της.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.