«Δεν έχω καμία σχέση με τη δολοφονία» δηλώνει η Διονυσία Κουκίου




«Δεν έχω καμία σχέση με τη δολοφονία» δηλώνει η Διονυσία Κουκίου

Πλήρη άγνοια για την υπόθεση της δολοφονίας στις 20 Απριλίου στην Πάτρα με θύμα τον 38χρονο Πάνο Τσίρκα δηλώνει η άλλοτε Σταρ Ελλάς, που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στον Άγιο Δημήτριο μαζί με άλλα τέσσερα άτομα.

Η πρώην εστεμμένη Σταρ Ελλάς για το 2008, Διονυσία Κουκίου, σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος, κατηγορείται για το πλημμέλημα της υπόθαλψης εγκληματία καθώς ο Αλέξης Φράγκος, που ήταν και ένας από τους συλληφθέντες του Αγίου Δημητρίου, ομολόγησε τη δολοφονία του 38χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η Κουκίου έτυχε να βρίσκεται μαζί με το σύντροφό της, πυγμάχο Τάσο Μπερδέση, στο σπίτι που εντοπίστηκε ο Φράγκος μιας και σε αυτό μένει η έγκυος αδελφή της και ο σύζυγός της.

«Είναι σε πολύ χάλια ψυχολογική κατάσταση που βρέθηκε μπλεγμένη σε μια ιστορία τη στιγμή που δεν το περίμενε. Βρέθηκε στο λάθος τόπο, την λάθος ώρα.»δήλωσε ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Περαιτέρω εξηγήσεις αναμένονται να δώσουν τόσο η ίδια όσο και οι υπόλοιποι τρεις συλληφθέντες για υπόθαλψη εγκληματία την Τρίτη. Έως τότε και οι τέσσερις θα παραμείνουν κρατούμενοι.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.