1300 δρομείς από 2 έως 84 ετών έτρεξαν μέσα στο πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού (12 ΕΙΚΟΝΕΣ)




Με τεράστια επιτυχία διεξήχθησαν οι αγώνες δρόμου που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής ΕΥΚΛΗΣ, υπό την αιγίδα του Ο.Ν.Α. του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου, του Κ.Α.Π.ΠΑ. Τομέα Αθλητισμού Δήμου Γλυφάδας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων (ΕΟΛΣΜΑ-Υ) την Κυριακή 7 Απριλίου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Με σύμμαχους τις καλές καιρικές συνθήκες για αγώνες, 1300 δρομείς (από 2 έως 84 ετών!) έτρεξαν μέσα στο πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού στηρίζοντας και αυτοί το αίτημα Δήμων, φορέων και κατοίκων για τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου.

Από πολύ νωρίς οι μικροί και μεγάλοι έφθαναν στο χώρο για να προμηθευτούν τα ταμπελάκια με τους αριθμούς τους και να κάνουν ζέσταμα. Πολλοί ήταν αυτοί που έφεραν μαζί τους τρόφιμα για τους εργαζόμενους των ναυπηγείων Ελευσίνας οι οποίοι παραμένουν επί μήνες απλήρωτοι.

Το σύνθημα για τον αγώνα δρόμου των 2χλμ. για παιδιά δόθηκε πρώτο, ενώ ακολούθησε ο αγώνας των 5χλμ, ο ημιμαραθώνιος 21,1 χλμ. και ο αγώνας των 10,5 χλμ. Σε όλη τη διάρκεια των αγώνων ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων κ. Κώστας Σάμιος ενθάρρυνε από μικροφώνου τους δρομείς προτρέποντας παράλληλα τους παρευρισκόμενους να χειροκροτούν στο τερματισμό. Μετά το τέλος των αγώνων σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα αλλά και νερό, ενεργειακό ποτό και φρούτα.

Τα χρήματα από τις εγγραφές θα διατεθούν για την κάλυψη μέρους των αναγκών των αγώνων ενώ μέρος αυτών θα διατεθούν σε δύο Κοινωφελή Ιδρύματα ήτοι ΠΙΚΠΑ Βούλας και Ερμής Ελληνικό.

Οι νικητές – νικήτριες είναι:

Αγώνας 2 χλμ.

Αγόρια

1) ΑΚΑΡΕΠΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
2) ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΙΔΩΝ
3) ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Κορίτσια

1) ΦΛΩΡΑΚΗ ΕΛΛΗ
2) ΣΒΙΛΙΑ ΕΙΡΗΝΗ
3) ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Αγώνας 5 χλμ.

Άνδρες

1) ΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
2) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
3) ΚΑΡΟΥΖΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Γυναίκες

1) ΚΟΪΝΗ ΑΘΗΝΑ
2) ΚΟΠΙΝΑ ΖΑΡΙΝΑ
3) ΧΡΗΣΤΟΥΛΑ ΑΓΚΑΤΑ

Αγώνας 10,5χλμ.

Άνδρες

1) ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΒΛΑΣΗΣ
2) ΜΑΛΙΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
3) ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Γυναίκες

1) ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
2) ΣΤΑΥΡΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
3) ΚΑΜΑΡΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ

Ημιμαραθώνιος 21,1 χλμ

Άνδρες

1) ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
2) ΛΕΟΝΤΙΔΗΣ ΟΡΦΕΑΣ
3) ΚΟΥΡΚΟΥΤΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

Γυναίκες

1) ΔΟΒΡΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
2) ΚΑΡΕΝ ΧΙΛ
3) ΝΤΕΒΕΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.