2ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής για παιδιά 4-14 χρονών
Ο  ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ,  διοργανώνει το 2ο διαγωνισμό ζωγραφικής για παιδιά από 4 έως 14 χρονών. Παιδιά, ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε το 2013 μια συναρπαστική έκθεση ζωγραφικής με δικά σας έργα τέχνης.

«Το τρέξιμο είναι παιχνίδι, είναι χαρά! Το τρέξιμο με την παρέα μας είναι μεγαλύτερη χαρά!»

Σχεδιάστε ή ζωγραφίστε – μέχρι  2  έργα το κάθε παιδί – από το μάθημα της γυμναστικής σας ή εικόνες από κάποιο δρομικό αγώνα που έχετε λάβει μέρος. Αν θέλετε ζωγραφίστε τους εαυτούς σας, τους φίλους σας, τη μαμά, τον μπαμπά, τη γιαγιά  ή τον παππού σας. Τη θεία σας, το θείο, τα ξαδέρφια σας, τους συμμαθητές σας, τους γείτονές  σας ή τους ανθρώπους που έχετε δει να τρέχουνε όλοι μαζί σαν μια παρέα. Τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να φτιάξουν ένα κολλάζ με φωτογραφίες, λέξεις, αποσπάσματα εφημερίδων και περιοδικών για να μπορέσουν έτσι και αυτά να κάνουν τις ιδέες τους πραγματικότητα.

Όλα τα έργα ζωγραφικής θα δημοσιευτούν στο διαδικτυακό  ιστότοπο του Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου της Αθήνας.  Ειδικοί, θα επιλέξουν σε πρώτο, δεύτερο και τρίτο επίπεδο όλα τα έργα που θα διαγωνιστούν.  Για την τελική επιλογή των νικητών θα γίνει κλήρωση μεταξύ των έργων που θα έχουν φθάσει στο τελευταίο επίπεδο αξιολόγησης. Τα έργα που θα επιλεγούν, για τις ηλικιακές κατηγορίες 4-8 και 9-14 χρονών,  θα συμμετάσχουν κατά καιρούς σε μια ή σε περισσότερες εκθέσεις. Όσα έργα διακριθούν θα επιδιώξουμε να τυπωθούν σε καρτ ποστάλ και μερικά από αυτά πάνω σε ενδυμασία (t-shirt).  Θα επιδιώξουμε, επίσης, να τα διαθέσουμε με μια συμβολική τιμή και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση ενός ακριτικού δημοτικού σχολείου π.χ με ένα προτζέκτορα ή με κάτι άλλο που θα ήθελαν και το οποίο θα σας ανακοινώσουμε.

Όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα κερδίσουν δώρα!

Γ Ι Α   Τ Ο Υ Σ    Ε Ν Η Λ Ι Κ Ε Σ:
Στο διαγωνισμό ζωγραφικής μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά ηλικίας 4-14 χρονών, σε 2 ηλικιακές κατηγορίες 4-8 και 9-14 χρονών.
Το μέγεθος των έργων, δεν μπορεί να είναι μικρότερο του Α5 και μεγαλύτερο του A3.
Σας παρακαλούμε να στείλετε μέχρι 2 το πολύ έργα από κάθε παιδί!
Ισχύει ανώτατο όριο  συμμετοχών.

Χαρείτε και σεις μαζί με το παιδί, καθώς  θα  βλέπετε το έργο του να προχωράει!
poseidonios-painting-2013-gr-date

aitisi-zografikis-2013

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.