“Let’s do it Greece”




Δελτίο Τύπου:

Ο Δήμος Γλυφάδας συμμετέχει στη δράση “Let’s Do it Greece 2013“. Πρόκειται για το ελληνικό σκέλος της Διεθνούς Εθελοντικής Καμπάνιας Καθαρισμού, «Let’s Do It World». Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου 2013. Το «Let’s Do It World», είναι ένα κίνημα που εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2008 στην Εσθονία, λαμβάνοντας άμεσα διεθνείς διαστάσεις. Στόχος του είναι η παγκόσμια ευαισθητοποίηση για την προστασία του περιβάλλοντος και η ανάδειξη του Εθελοντισμού (www.letsdoitworld.org/country/greece).

Στη συντονιστική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών Νοτίου Τομέα Αθήνας, για την προώθηση της ελληνικής εθελοντικής καμπάνιας “Let’s do it Greece”, εκπροσώπησαν το Δήμο Γλυφάδας η Αντιδήμαρχος Πόλης, Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Αναστασία Αργυροπούλου και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Περιβάλλοντος Δημήτρης Τσαμπίρας.

Σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν η ενημέρωση για τη διεθνή εθελοντική καμπάνια “Let’s do it Wolrd”, που έφεραν στην Ελλάδα με την ονομασία “Let’s do it Greece” η Ελληνική Εταιρία Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ΕΕΣΔΑ και ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αττικής «ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ», καθώς και η χάραξη κοινής εθελοντικής συνεργασίας στο Νότιο Τομέα της Αθήνας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι εθελοντές της Οργανωτικής Ομάδας του “Let’s do it Greece”, η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθήνας, Μαρία Καρακλιούμη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Αντώνης Γιαννακάκης, καθώς και εκπρόσωποι των Δήμων Αλίμου, Αγ.Δημητρίου, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Καλλιθέας, Μοσχάτου-Ταύρου, Ν. Σμύρνης και Π. Φαλήρου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.