Βουλιαγμένη – συνέλαβαν για χρέη τον ιδιοκτήτη του “Μαϊστράλι”




Ο δεύτερος επιχειρηματίας από τον χώρο της εστίασης που συνελήφθη είναι ο ιδιοκτήτης του γνωστού κοσμοπολίτικου ρεστοράν «Μαϊστράλι» στη Βουλιαγμένη, του οποίου θαμώνες είναι κατά καιρούς γνωστά ονόματα της πολιτικής, οικονομικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου που θέλουν να γευτούν τα εδέσματα, κυρίως θαλασσινά, της κουζίνας του. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στη συνέχεια προέβη σε διακανονισμό των χρεών του προς την εφορία.

Αναδημοσίευση από το site του εστιατορίου maistrali.gr

Στη Βουλιαγμένη το ποιο όμορφο προάστιο των Αθηνών, το εστιατόριο
« Μαϊστράλι » είναι το μέρος στο οποίο θα βρείτε φρέσκο ψάρι από τα Ελληνικά νησιά και Ελληνικές σπεσιαλιτέ.

Εξειδικευμένο στις θαλασσινές γεύσεις και τους αλμυρούς θησαυρούς, το Μαιστράλι με εμπειρία ετών, συλλέγει για τους πελάτες του τα καλύτερα οστρακοειδή απο τις ελληνικές και ξένες θάλασσες, κυδώνια μύδια ,γυαλιστερές, τα οποία παρουσιάζει σε διάφορες εκτελέσεις ανάλογα με τις γαστριμαργικές συνήθειες.

Η εμπειρία ετών στην εύρεση τωνκαλύτερων υλικών αλλά και στη δύσκολή συντήρηση τους , η εύγευστη κουζίνα , η άψογη εξυπηρέτηση , οιλογικές τιμές καθώς και η παραθαλάσσια περιοχή στην οποία βρίσκεται περιτριγυρισμένο από πυκνό κήπο με θέα στη θάλλασσα , είναι τα στοιχεία της επιτυχίας του εστιατορίου.

Ανοιχτά κάθε μέρα από : 12.00 μ.μ. έως 02.00 π.μ.

Δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.