To imagine web radio στα μαγαζιά της πόλης




(imaginistes.com)

Το radio imagine, βγήκε από το καβούκι του και πήρε τους δρόμους τις πόλης μας. Σε μια εκρηκτική από ζωντάνια και κέφι βραδιά, βρέθηκε στο καφέ-μπαρ ESSENZA , απ’ όπου έκανε εκπομπή. Το βράδυ της Παρασκευής 28/12 οι παραγωγοί μας Black Kat και Tony Montana σε μια καλά προετοιμασμένη από μουσική άποψη βραδιά, έσπασαν τα κοντέρ του ρυθμού και της μουσικής απόλαυσης.

Στην κατάμεστη αίθουσα του μαγαζιού παρέσυραν με τους ήχους κλασικού και σύγχρονου ροκ, ντίσκο δεκαετίας του 70 και λαϊκού ρεπερτορίου τους φίλους που παρευρέθηκαν σ’ ένα χορευτικό ξεφάντωμα. Το μουσικό κρεσέντο παρέμεινε αμείωτο μέχρι τις πρωϊνές ώρες. Βοήθησαν βέβαια, το ανεξάντλητο κέφι, οι συνεχείς προτροπές και οι πετυχημένες ατάκες των δύο παραγωγών του σταθμού που βρέθηκαν σε τρομερή φόρμα.

To imagine web radio έκανε μια πρώτη απόπειρα να στηρίξει τόυς επαγγελατίες τις γειτονιάς μας. Κατά γενική ομολογία το πέτυχε απόλυτα.

Δηλώνουμε και πάλι ότι παραμένουμε πιστοί στις αρχές μας και θα είμαστε παρόντες σε όποιο επαγγελματικό , κοινωνικό και ιδιωτικό χώρο μας ζητηθεί προκειμένου να συνεισφέρουμε με την πείρα και τον εξοπλισμό μας στην προσπάθεια στήριξης των ντόπιων επιχειρήσεων.

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.