Ο μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος στον Κορυδαλλό για να δει τον Λαυρεντιάδη




«Παρέλαση» μητροπολιτών πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη φορά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού και πιο συγκεκριμένα στη γνωστή ως «VIP πτέρυγα».

Πέρσι, η παρουσία του έγκλειστου ηγούμενου της Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ, ήταν ο λόγος που μητροπολίτες, μοναχοί και απλοί ιερείς έδωσαν το «παρών» εντός, αλλά και εκτός των φυλακών για να του συμπαρασταθούν

Ωστόσο, φέτος, ένα άλλο πρόσωπο άμεσου εκκλησιαστικού ενδιαφέροντος, αν και όχι ρασοφόρος, βρίσκεται προφυλακισμένος, ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης.
Ανήμερα των Χριστουγέννων την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού πέρασε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, γεγονός που προκάλεσε αίσθηση στους εκκλησιαστικούς κύκλους.

Όμως, η «παρέλαση ρασοφόρων» δεν σταματά εδώ, μιας και σύμφωνα με την ιστοσελίδα ierovima.gr, την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού πέρασε ανήμερα την Πρωτοχρονιά ο μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος προκειμένου να επισκεφθεί την 6η πτέρυγα των κρατουμένων όπου μεταξύ των άλλων βρίσκεται προφυλακισμένος ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης.

Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας θεώρησε καθήκον του να επισκεφθεί τον προφυλακισμένο επιχειρηματία, αφού ο Λαυρεντιάδης είναι κάτοικος Βάρης και Πανοράματος Βούλας. Ο κ. Παύλος εξέφρασε στον προφυλακισμένο επιχειρηματία τη συμπαράστασή του για τη δοκιμασία που περνά αυτές τις μέρες, του ευχήθηκε να λάμψει σύντομα η αλήθεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Στη συνέχεια πριν αποχωρήσει από τις δικαστικές φυλακές, ο μητροπολίτης Γλυφάδας συνομίλησε με άλλους κρατούμενους καθώς και με σωφρονιστικούς υπαλλήλους…
http://crimenet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.