Ηλιούπολη – η πίτα της Νέας Δημοτικής Κίνησης




Βέβαιος ότι το 2013 «θα μας δει όλους, τον ένα δίπλα στον άλλο, συστρατευμένους και αλληλέγγυους, προκειμένου να βάλουμε ένα οριστικό τέλος στις δυσκολίες που απειλούν την ευημερία μας και το μέλλον των παιδιών μας», δήλωσε ο επικεφαλής της Νέας Δημοτικής Κίνησης και τ. Δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου, κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού. Για να επιτευχθεί αυτό, όπως είπε, θα πρέπει «η τοπική κοινωνία να πρωτοστατήσει στην ολική αναμόρφωση του πολιτικού διαλόγου σε τοπικό επίπεδο» και εξέφρασε την αποφασιστικότητά του να δουλέψει «με προσήλωση και ειλικρίνεια ώστε η Ηλιούπολη να διοικηθεί από τους καλύτερους, ανεξάρτητα από κομματικές σημαίες και επίπλαστες διαχωριστικές γραμμές». Στο πλαίσιο αυτό, απηύθυνε προσκλητήριο ενότητας σε κάθε δημοτική παράταξη και σε κάθε δημότη, ώστε να κατεδαφιστούν οι παραδοσιακές κομματικές προκαταλήψεις και να αντιμετωπιστούν με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τα προβλήματα της πόλης μας. «Δεν περισσεύει κανείς. Πρέπει όλοι μαζί να υπηρετήσουμε τον συλλογικό στόχο. Κι αυτό μπορεί να συμβεί αν συμπαραταχθούμε και γίνουμε ‘ένα’ με το σύνολο αντί να επιζητούμε την διάκριση και τη διαφοροποίηση. Αυτά που μας ενώνουν είναι τα ουσιώδη μπροστά στην κρισιμότητα των περιστάσεων και όχι αυτά που μας διακρίνουν και μας διαφοροποιούν», σημείωσε.

Ο κ. Αναγνώστου καταλόγισε απροθυμία και ανικανότητα στη σημερινή δημοτική αρχή, η οποία, όπως κατήγγειλε, «προσπαθεί με ημίμετρα και ασυντόνιστες ενέργειες να δείξει κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη, περιοριζόμενη σε κάποιες αποσπασματικές πρωτοβουλίες βιτρίνας χωρίς καμία ουσιαστική συμβολή και συνεισφορά».
Όσον αφορά στη Νέα Δημοτική Κίνηση, κάλεσε τα στελέχη και τους φίλους της παράταξης «να κλείσουν τα αυτιά τους» στις διάφορες περίεργες φήμες που κάποιοι προσπαθούν το τελευταίο διάστημα να διοχετεύσουν στην πόλη. «Σας διαβεβαιώνω και εκ μέρους των συναδέλφων δημοτικών συμβούλων ότι η παράταξη θα κατέβει και στις προσεχείς εκλογές του επόμενου χρόνου ενωμένη και πιο δυνατή από ποτέ με έναν επικεφαλής», τόνισε.
Στην κατάμεστη αίθουσα του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης, το παρόν,
μεταξύ άλλων, έδωσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Νέας Δημοτικής Κίνησης Τάσος Ευσταθίου, Χαράλαμπος Κολιοφώτης, Παρασκευάς Γιαννόπουλος και Γαβριήλ Αραμπατζής, πρώην δημοτικοί σύμβουλοι και στελέχη της παράταξης, ο βουλευτής Β’ Αθήνας της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Νικηφόρος, η αντιδήμαρχος Κατερίνα Μαρκουλάκη, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων «Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα Ηλιούπολης» Δημήτρης Πανταζόπουλος και «Χρώμα στην Πόλη» Παναγιώτης Πατσαβός, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρία Ανδρουλάκη, Ευάγγελος Γιωργάκης και Γιάννης Πούλος και ο Δήμαρχος Δάφνης Μιχάλης Σταυριανουδάκης.
Γραφείο Τύπου, 22/1/2013

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.