Ηλιούπολη – αλλαγές στα στελέχη της Δημοτικής Αρχής λόγω μνημονίου 3




Σε αναγκαστικές αλλαγές στα πρόσωπα της Δημοτικής Αρχής θα προχωρήσει ο δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος, καθώς το μνημόνιο 3 υποχρεώνει στην εργασία χωρίς μισθό των δύο από τους πέντε αντδημάρχους, μειώνει τις θέσεις των συμβούλων από πέντε σε τρεις και αφαιρεί την ιδιαιτέρα γραμματέα του δημάρχου.

Έτσι, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες:
Φεύγει ο αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Παιδείας Κώστας Παπαδόπουλος ( θα ασχοληθεί με εξειδικευμένα αντικείμενα) και την θέση αναλαμβάνει σε εθελοντική βάση η Κατερίνα Μαρκουλάκη.
Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιάννης Νικηφόρος προβλέπεται να αναλάβει τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και τα οικονομικά του Δήμου θα διαχειρίζεται ο Γιώργος Χατζιδάκις μαζί με την Τεχνική Υπηρεσία όπου παραμένει ως αντιδήμαρχος.
Παραμένει στη θέση του ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χρήστος Γιαννάκης.
Παραμένει στη θέση του ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κώστας Σεφτελής, ενώ μέρος των αρμοδιοτήτων του που αφορούν το περιβάλλον θα ανατεθεί στον κ. Καλαρύτη.
Η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ευφημία Ζαννιά θα αναλάβει την προεδρία του ΚΑΦΑΔΗΛ και ο μέχρι σήμερα πρόεδρος Γιώργος Γιαννόπουλος θα ασχοληθεί με εξειδικευμένα αντικείμενα.
Η Αικατερίνη Χωματά παραμένει στη θέση της ως πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ.

Από τους συμβούλους απομακρύνονται οι της Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Καμπανάρος και της Πληροφορικής – Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γρηγόρης Σαϊτάς, ενώ μεταξύ της ειδικής συμβούλου Αγγέλας Αποστολοπούλου και της ιδιαιτέρας ου δημάρχου θα παραμείνει μόνο η μία.

 (ilioupolisonline.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.