Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Τοπικός Σύμβουλος Ελληνικού Γ. Καϊπλάνης




 

Tο πρωί της Πέμπτης 3 Ιανουαρίου 2013 ο μοναδικός Τοπικός Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Ελληνικού της παράταξης «Αγώνας για το Μέλλον» Γ. Καϊπλάνης, δήλωσε την παραίτησή του από μέλος της και ανεξαρτητοποιήθηκε.

Σε συνέχεια της πρωινής του δήλωσης ο ανεξάρτητος πλέον τοπικός σύμβουλος απέστειλε στον Πρόεδρο της παράταξης Ι. Κωνσταντάτο μία ανοικτή επιστολή που εξηγεί αναλυτικά τους λόγους της αποχώρησής του, το κύριο αίτιο της οποίας είναι ο τρόπος που πραγματοποιήθηκε η πολυσυζητημένη ενότητα των τριών παρατάξεων  : «Ουδέποτε δήλωσα ή άφησα να εννοηθεί ότι δεν επιθυμώ την Ενότητα. Τουναντίον, είναι και δική μου επιδίωξη και ευχή με βασική όμως προϋπόθεση να προέλθει από την ίδια τη βάση και όχι μέσα από μία δημοσκόπηση. Βασικό συστατικό της ενοποίησης των τριών μέχρι σήμερα αντίπαλων παρατάξεων πιστεύω ότι είναι η διαφάνεια, οι ξεκάθαροι δημοκρατικοί στόχοι και όροι καθώς και η προσφυγή στο λαό. Αξίες και πρακτικές δηλαδή, που εξαγγέλθηκαν αλλά ουδέποτε εφαρμόστηκαν στην πράξη».

Και συνεχίζει: «Με λυπεί το γεγονός ότι ο «Αγώνας για το Μέλλον» έχει μετατραπεί εδώ και καιρό σε «Αγώνα για το Μέλλον κάποιας παρέας ολίγων. Αδυνατώ να αντιληφθώ το λόγο για τον οποίο επί δύο ολόκληρα χρόνια, ως ιδρυτής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος αυτής της πόλης, αμελήσατε να παρευρεθείτε έστω και σε μία συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Ελληνικού παρά τις όποιες παροτρύνσεις μου ώστε να στηρίξετε έμπρακτα και εσείς, με το ειδικό βάρος που διαθέτετε ως πρόεδρος παράταξης και με τις γνώσεις σας, το νέο θεσμό του καλλικρατικού μας δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.»
Κλείνοντας την επιστολή του ο Γ. Καϊπλάνης αναφέρει: «Θα διατηρήσω την έδρα μου στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ελληνικού ως ανεξάρτητος σύμβουλος, συνεχίζοντας την προσπάθειά μου για το συμφέρων της πόλης μας, τιμώντας και σεβόμενος την ψήφο των συμπολιτών μου. Άλλωστε και εσείς ο ίδιος ως ιδρυτής του «Αγώνα για το Μέλλον» κ. Κωνσταντάτε, μόλις λίγα χρόνια πριν, αντιμετωπίζοντας παρόμοια κατάσταση με εμένα σήμερα, συμμετείχατε σε μία άλλη παράταξη και παρά την όποια διαφωνία και αποχώρησή σας από αυτήν, ουδέποτε διανοηθήκατε να παραδώσετε τη δική σας έδρα στον τότε Δήμαρχο κ. Ευσταθιάδη, ακριβώς σεβόμενος τη βούληση των δημοτών που σας εξέλεξε».

(toaerodromio.gr)
Δείτε ολόκληρη την επιστολή του Γ. Καϊπλάνη!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.