Γλυφάδα – συνεχίζεται το δωρεάν πρόγραμμα παιδικού εμβολιασμού
Συνεχίζεται η εκστρατεία Δωρεάν Παιδικού Εμβολιασμού για παιδιά ανασφάλιστων γονέων και γονέων χρονίως ανέργων, καθώς και για παιδιά που ζουν στην Ελλάδα χωρίς καμία ιατρική παρακολούθηση, που πραγματοποιεί ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με τη Μ.Κ.Ο. «Αποστολή ΑΝΘΡΩΠΟΣ», στο πλαίσιο του προγράμματος «Εμβολιά-ζουμε:Παιδιά Ανασφάλιστα, όχι Απροστάτευτα». Πρόσφατα εμβολιάστηκαν ακόμη εννέα (9) παιδιά με πολυδύναμα εμβόλια που τα προστατεύουν για 17 ασθένειες. Τα παιδιά θα κληθούν για τις επαναληπτικές δόσεις τον Μάρτιο του 2013.
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς που επιθυμούν τα παιδιά τους να λάβουμε μέρος στο πρόγραμμα εφόσον πληρούν τα κριτήρια (ανασφάλιστοι Έλληνες ή αλλοδαποί) μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή καθημερινά 10.00 – 14.00 στα τηλέφωνα:
Γραφείο Παιδείας: 213 2025 236, 237
Κοινωνική Υπηρεσία: 210 9647 021Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Γλυφάδα – συνεχίζεται το δωρεάν πρόγραμμα παιδικού εμβολιασμού

 • 01/03/2013 at 9:44 πμ
  Permalink

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!
  ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ!
  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΥΓΕΙΗ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΘΩ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ.
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.