Γλυφάδα – αντίο 2012 με Zumba party (video)




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Με έναν διαφορετικό τρόπο, ο Δήμος Γλυφάδας, ο αθλητικός τομέας του Κ.Α.Π.ΠΑ. και οι 600 και πλέον συμμετέχοντες στο Zumba party, αποχαιρέτησαν το 2012. Το zumba party πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο αποτέλεσε σημείο συνάντησης αλλά και έκφρασης για τους 600 συμμετέχοντες από διάφορες περιοχές της Αττικής, διήρκησε 2,5 ώρες και περιελάμβανε σύνθεση χορογραφιών από διαφορετικά είδη χορών όπως samba, disco, hip-hop, salsa, merenque, αλλά και χορό της κοιλιάς, ζεϊμπέκικο κλπ. Την επιμέλεια είχε ο γυμναστής Δημήτρης Κανδρής με τη βοήθεια 15 συνεργατών του, που κράτησαν σε υψηλούς ρυθμούς το κέφι και τον ενθουσιασμό των συμμετεχόντων.


Αξίζει να σημειώσουμε ότι η αμοιβή της ομάδας των γυμναστών για την παρουσίαση της εκδήλωσης θα δοθεί στο Ίδρυμα Κόκκορη της Γλυφάδας που φιλοξενεί παιδιά με νοητική αναπηρία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άννα Σάκου, ο πρώην Δήμαρχος Στέλιος Λανδράκης, ο Αντιδήμαρχος Πόλης Δημήτρης Βίγλας, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Άρης Παναγόπουλος, η Δημοτική Σύμβουλος και πρόεδρος της επιτροπής παιδείας Μαρία Βουγιουκλή και ο Τομεάρχης Αθλητισμού Στράτος Κάννος ο οποίος είχε και την ευθύνη της διοργάνωσης.

VIDEO

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.