Δημήτρης Ρίζος για το τροχαίο στην παραλιακή : «Μπλέχτηκα χωρίς να φταίω»!




(newpost.gr)

Ο δημοσιογράφος και εκδότης του «Αδέσμευτου Τύπου» , Δημήτρης Ρίζος, στις 8.30 το βράδυ του Σαββάτου στην παραλιακή λεωφόρο ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στο ύψος του Πράπα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο προπορευόμενα Ι.Χ. χτύπησαν τον άτυχο 85χρονο που διέσχιζε το δρόμο πεζός, ο οποίος στην συνέχεια εξαιτίας της σύγκρουσης έπεσε στο αυτοκίνητο του εκδότη. Ο εκδότης οδηγήθηκε χθες βράδυ στον Εισαγγελέα υπηρεσίας της Ευελπίδων και αφέθηκε ελεύθερος λίγες ώρες αργότερα.
Για το θέμα διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση και ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Σε τηλεφωνική επικοινωνία του newpost με τον κ. Ρίζο, ο οποίος εμφανώς σοκαρισμένος από το συμβάν αλλά ήρεμος για την δική του υπαιτιότητα είπε: «Μπλέχτηκα χωρίς να φταίω» και εξήγησε πως τα προπορευόμενα οχήματα χτύπησαν τον ηλικιωμένο άνδρα.
Επίσης ανέφερε ότι δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και ότι υποβλήθηκε σε αλκοτέστ το οποίο βγήκε αρνητικό.
Ν.Π

Εμπλοκή του Δημ. Ρίζου σε θανατηφόρο τροχαίο

Σύμφωνα με την Τροχαία Καλλιθέας που χειρίζεται την υπόθεση, ο Δ. Ρίζος οδηγούσε το τζιπ του στην παραλιακή οδό και στη συμβολή των οδών Ποσειδώνος και Ζαΐμη φαίνεται πως παρέσυρε με το αυτοκίνητό του έναν 85χρονο. Ο άτυχος άνδρας, που όπως δήλωσαν οι συγγενείς του ήταν συγγραφέας, κατέληξε στην άσφαλτο από τα τραύματά του.

Ο εκδότης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας της Ευελπίδων και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση. Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, ο Δ. Ρίζος υπεβλήθη σε εξετάσεις αίματος και ούρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος-εκδότης υποστήριξε στον εισαγγελέα υπηρεσίας πως δεν αντιλήφθηκε ότι το δικό του αυτοκίνητο τραυμάτισε θανάσιμα τον 85χρονο. Παραδέχθηκε ότι ο ηλικιωμένος ήρθε σε επαφή με το αυτοκίνητο, ωστόσο άφησε να εννοηθεί πως ο ηλικιωμένος τραυματίστηκε πρώτα θανάσιμα από άλλο όχημα.

Για τον λόγο αυτόν, πάντως, οι Αρχές διέταξαν να γίνει πραγματογνωμοσύνη, για να καταγραφούν αναλυτικά οι συνθήκες του τροχαίου. Πάντως, όπως αναφέρουν οι πηγές, στο «καπό» του αυτοκινήτου του Δ. Ρίζου η Τροχαία διαπίστωσε «βαθούλωμα».

Η αρμόδια υπηρεσία αναμένεται να διερευνήσει τα αίτια του δυστυχήματος.

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.