Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης




Μια όμορφη παιδική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού (μέσα στη πρώην αμερικάνικη βάση) στις 26 Δεκεμβρίου 2012.

Στην πρώτη αίθουσα στο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής οι μικροί μπόμπιρες έφτιαχνα τρουφάκια και γλυκές συνταγές με cookies, σαντιγί και τρούφα σοκολάτα.

Στη δεύτερη αίθουσα στο εργαστήρι του Αϊ Βασίλη, οι εργασίες είχαν ξεκινήσει και οι μικροί συνεργάτες του έφτιαχναν στολίδια από κουκουνάρια, γιορτινά στεφάνια, ζωγράφιζαν καμπάνες και χιονάνθρωπους, έφτιαξαν χριστουγεννιάτικες κάρτες και έγραψαν τις ευχές τους στον Αη Βασίλη.

Στην κεντρική αίθουσα συμμετείχαν πάνω από 200 παιδιά :

• Έπαιξαν και χόρεψαν με την clown ΑΝΝΑ ΜΠΑΝΑΝΑ

• Παρακολούθησαν παράσταση Κουκλοθέατρου «Το ποτάμι που ενώνει»από την Ομάδα «Ψευτιά με αυτιά» και στη συνέχεια κατασκεύασαν κούκλες από μπουκάλια, καλτσάκια, και καπάκια.

• Και ομάδα εθελοντών Face painting ζωγράφιζε διάφορες φιγούρες στα πρόσωπα των μικρών μας φίλων.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Κορτζίδης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ.Χρήστος Βλάχος, ο Αντιδήμαρχος Υγείας κ. Γιάννης Μαραγκός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βασίλης Μπούκας, ο κ. Γιάννης, Δημοτικός σύμβουλος- επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και πολλοί ακόμα δημοτικοί σύμβουλοι.

Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου η ομάδα της Κινηματογραφικής Λέσχης διοργάνωσε εκδήλωση με το ξωτικό των Χριστουγέννων και προβολή παιδικής ταινίας.

Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα

Παραμονή Χριστουγέννων η Ομάδα Παραδοσιακών Χορών της Αργυρούπολης με υπεύθυνο δάσκαλο τον κ. Κώστα Πιπίνη, τραγούδησε παραδοσιακά κάλαντα στο εμπορικό κέντρο της πόλης, επισκέφθηκε το Ρώσικο Γεροκομείο και το Δημαρχείο.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν για τις ανάγκες της Τράπεζας Τροφίμων του Δήμου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.