Βιολογικά πορτοκάλια από τους ΑΓΡΟΝΑΥΤΕΣ




Αγαπητοι φιλοι και φιλες ,
Το δικτυο ΑΓΡΟΝΑΥΤΕΣ υποστηριζει μικρους παραγωγους που δεσμευονται να καλλιεργουν οικολογικα. Αυτο σημαινει οτι τα προϊόντα που διακινουμε, δεν εχουν υποστει οποιαδηποτε επεξεργασια με φυτοφαρμακα κλπ χημικα. Ο ελεγχος για την εφαρμογη αυτου του ορου, ειναι η απευθειας επαφη μας με τους καλλιεργητες και η προσωπικη σχεση που εχουμε αναπτυξει μαζι τους. Αλλωστε ειμαστε κι εμεις καλλιεργητες και μπορουμε με αυτον τον τροπο να πιστοποιουμαστε αμοιβαια. Το γεγονος αυτο παρακαμπτει τα προσθετα κοστη πιστοποιησης για βιολογικα προϊοντα, με αποτελεσμα να φτανει το προϊον στα χερια των καταναλωτων μας,σε τιμες εφαμιλλες των συμβατικων.
Στα πλαισια της συνεργασιας δικτυου ΑΓΡΟΝΑΥΤΕΣ με ανεξαρτητους παραγωγους προωθουμε το παρακατω μηνυμα των εμπιστων συνεργατων μας:
“Στα πλαίσια της απ’ ευθείας διάθεσης αγροτικών προϊόντων από τους παραγωγούς στους καταναλωτές χωρίς μεσάζοντες, θα διαθέσουμε στην Αθήνα από αρχές Δεκέμβρη ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ παραγωγής μας, τύπου μέρλιν με πιστοποίηση από την ΒΙΟ ΕΛΛΑΣ (αρ. κωδ. πιστ. Α-361102), καλλιεργημένα με φροντίδα και υπευθυνότητα στο κτήμα “Σαλαμάνδρα” στο Ναύπλιο.

Τα πορτοκάλια μέρλιν ως γνωστόν είναι τα πλέον εύγευστα, κατάλληλα για φαγητό και χυμό.Κάθε βδομάδα θα συντονίζουμε μία νέα παραγγελία και θα τα μοιράζουμε χέρι με χέρι σε τόπο που θα ορίσουμε. Η διάθεση θα συνεχιστεί όσο καιρό διαρκέσει η παραγωγή (Δεκέμβριος-Μάρτιος) καιρού επιτρέποντος.Η τιμή διάθεσης θα είναι ενιαία για όλη την περίοδο 0,50 λεπτά ανά κιλό και η ελάχιστη παραγγελία 20 κιλά. Κάθε εβδομάδα θα υπάρχει δυνατότητα για παραγγελία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτή τη διεύθυνση προκειμένου να συντονιζόμαστε καλύτερα. Αν υπάρχει ενδιαφέρον επικοινωνήστε μαζί μας”

Βαγγέλης Χουντάλας – Νικολέτα Δημοπούλου

 Το ακριβες προγραμμα διαθεσης θα ανακοινωθει, οταν θα εχουν παραληφθει ολες οι προπαραγγελιες σας.
Οσοι επιθυμουν να προμηθευτουν καποια ποσοτητα και δεν συμμετεχουν σε καποια ομαδα ΚΟΣΑΠ της περιοχης τους , μπορουν αν επικοινωνησουν με το δικτυο ΑΓΡΟΝΑΥΤΕΣ ωστε να τους υποδειχτει μια υπαρχουσα ομαδα στην πλησιεστερη περιοχη της οικιας τους, προκειμενου να προμηθευτουν την παραγγελια τους.
Ευχαριστουμε,

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Βιολογικά πορτοκάλια από τους ΑΓΡΟΝΑΥΤΕΣ

  • 09/10/2013 at 5:20 πμ
    Permalink

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ 20 ΚΙΛΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΘΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ.ΚΑΤΟΙΚΩ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ.
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΙΛΟΥ,ΚΑΙΤΟ ΚΤΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ. ΤΗΛ.6936104654

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.