Μήνυμα Πανά για το 2013!




Δελτίο τύπου:

Η νέα χρονιά φέρνει ελπίδα και διάθεση για δημιουργία ενάντια σε όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα μας τη χρονιά που πέρασε, σημειώνει ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης σε μήνυμά του για τη νέα χρονιά. Πιο αναλυτικά ο Δήμαρχος Σπύρος Πανάς τονίζει στο μήνυμά του:

«Το 2013 όλοι μαζί θα αντιστρέψουμε το αρνητικό κλίμα της προηγούμενης περιόδου και με τις δικές μας δυνάμεις θα επενδύσουμε στο μέλλον. Στη νέα χρονιά καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τις δυσμενείς καταστάσεις που έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας. Η τοπική αυτοδιοίκηση πλήττεται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση, τη στιγμή που καλείται να ανταποκριθεί σε ακόμα περισσότερες υποχρεώσεις σε σχέση με το παρελθόν.
Θέλω όμως προσωπικά να διαβεβαιώσω κάθε πολίτη του Δήμου μας ότι εμείς ως Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις θα συνεχίσουμε με πρόγραμμα, θέληση και επιμονή να δημιουργούμε τις υποδομές του καλύτερου Δήμου στη χώρα.
Ήδη έχει ξεκινήσει η υλοποίηση έργων πνοής στην πόλη μας που καθημερινά αλλάζουν το πρόσωπό της και δημιουργούν υποδομές που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Εμείς δεσμευόμαστε ότι θα συμβάλλουμε με όλες τις δυνάμεις σε έναν νέο δημιουργικό χρόνο για το Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και ξέρουμε ότι στο πλευρό μας θα είστε όλοι εσείς που θέλετε να δείτε τη πόλη μας να αναβαθμίζεται και να εξελίσσεται.
Εύχομαι σε όλες και όλους μια καλή και δημιουργική νέα χρονιά».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.