Ηλιούπολη – Πάμε…Βιβλιοθήκη
”Τα βιβλία αλλάζουν το πεπρωμένο των ανθρώπων… αλλά και οι άνθρωποι αλλάζουν το πεπρωμένο των βιβλίων”γράφει ο Αργεντινός συγγραφέας Κάρλος Ντομίνγκες στο βιβλίο του ”Το Χάρτινο Σπίτι ”. Άποψη που βρίσκει σύμφωνους τους ανθρώπους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της Ηλιούπολης και για αυτό σας προσκαλούν… να αλλάξετε το πεπρωμένο σας με μια βόλτα ….στη Βιβλιοθήκη.

 Η Δημοτική δανειστική Βιβλιοθήκη της Ηλιούπολης, που μετράει σχεδόν μισό αιώνα λειτουργίας (ιδρύθηκε το 1964) και απαριθμεί χιλιάδες ενεργά μέλη, φιλοδοξεί να γίνει το στέκι όλων των φιλαναγνωστών της πόλης καθώς δεν σταματάει να αποτελεί πόλο έλξης για τους μικρούς και μεγάλους φίλους των βιβλίων. Το πλούσιο υλικό που διαθέτει καλύπτει όλη τη θεματολογία που θα μπορούσε κάνεις να αναζητήσει, επιτρέποντάς της να καυχιέται πως μπορεί να ανταποκριθεί στις επιθυμίες των πιο απαιτητικών αναγνωστών, γι αυτό και σας προσκαλεί να το διαπιστώσετε!
Στους διαδρόμους της Δημοτικής δανειστικής Βιβλιοθήκης της Ηλιούπολης, πανεπιστημιακά συγγράμματα, μελέτες και δοκίμια ορθώνουν το ανάστημα του επιστημονικού λόγου,πρόθυμα να επιδείξουν ακαδημαϊκή συμπεριφορά απαντώντας σε όλες σας τις απορίες.Στους ίδιους διαδρόμους οι μεγάλοι κλασικοί συμφιλιώνονται για χάρη σας με τους συγχρόνους λογοτέχνες,περιμένοντας καρτερικά τη δική σας επιβεβαίωση. Παράλληλα, την προσοχή όλων επιδιώκουν να τραβήξουν οι συλλογές των παιδικών βιβλίων, τα παραμύθια, τα κινούμενα σχέδια στο χαρτί και οι συλλεκτικές εκδόσεις κόμικ. Η βιβλιοθήκη διαθέτει, επίσης, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ασύρματο δίκτυο παρέχοντας δωρεάν ηλεκτρονική ενημέρωση σε όσους το επιθυμούν.
 Εγγραφή μελών
Όσοι ανταποκριθούν στο κάλεσμα να γίνουν μέλη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης θα χρειαστεί να προσκομίσουν τα στοιχεία της αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου επίσημου έγγραφου και ένα λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ,που να αποδεικνύει ότι είναι κάτοικοι Ηλιούπολης. Για τους ανήλικους αναγνώστες η εγγραφή γίνεται με την ταυτότητα του κηδεμόνα.
 Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα,Τετάρτη, Παρασκευή: 10.00 έως 20.00
Τρίτη,Πέμπτη: 10.00 έως 16.00
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 210-9948344 και επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.politismos-iloupoli.gr
Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης
Πλατεία 25ηςΜαρτίου 7
16346, Κ. Ηλιούπολη
Τηλ. 210 9948344

http://www.youtube.com/watch?v=fc8l62xjFcE&feature=plcp
Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.