Κοινωνικό Ιατρείο και στη Βουλιαγμένη!




Ο Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών “Αποστολή”, πραγματοποίησε τα εγκαίνια του Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου του Δήμου.
Τα εγκαίνια τέλεσε ο Αιδεσιμώτατος Πατήρ Γεώργιος και έγιναν παρουσία του Δημάρχου Σπύρου Πανά και του Πρόεδρου του ΙΣΑ Γεώργιου Πατούλη, ενώ παρευρέθηκαν η Δημοτική Σύμβουλος και Υπεύθυνη Κοινωνικής Πολιτικής κα. Κάραγιαν Νανά, η Προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας κα. Νικολάου Ντία και στελέχη του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Σπύρος Πανάς σημείωσε ότι: «Με γνώμονα την φροντίδα της υγείας των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς σήμερα να ανοίγουμε τις πύλες του Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου του Δήμου. Είμαι βέβαιος ότι η άριστη λειτουργία του θα ανακουφίσει όλους όσους έχουν πραγματικά ανάγκη την ιατρική και φαρμακευτική υποστήριξη. Εκφράζω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους προσφέρουν εθελοντικά τη βοήθειά τους γιατί η δική τους συμμετοχή κάνει πράξη την αλληλεγγύη».

Το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο που βρίσκεται στην οδό Αφροδίτης 2 & Θησέως, στη Βουλιαγμένη, θα λειτουργεί δωρεάν με την εθελοντική προσφορά ιατρών και φαρμακοποιών του Δήμου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.