“Χριστουγεννιάτικο Απογευματινό Τσάι”στον ΝΟΒ




Mε μεγάλη επιτυχία, ο ΝΟΒ διοργάνωσε,  στο εστιατόριο του Ομίλου, “Χριστουγεννιάτικο Απογευματινό Τσάι” καλώντας τις κυρίες-μέλη του και όχι μόνο. Το “παρών” επίσης έδωσαν και οι αθλήτριες της ομάδας πόλο όπως και αρκετά πρόσωπα της κοσμικής Αθηναϊκής ζωής.

Η εκδήλωση περιελάμβανε επίδειξη μόδας, με απογευματινές και βραδυνές προτάσεις του γνωστού οίκου “Μ-Missoni” και γούνες τις κυρίες Φορλιάκα, εμπλουτισμένες με κοσμήματα του οίκου Δρακόπουλου.

Παράλληλα, η κα Μαρία Δρακοπούλου παρουσίασε τη δική της συλλογή σε χρυσό, ασήμι, συνδυασμένη με πολύτιμες πέτρες και διαμάντια.

Την ηχητική επένδυση της εκδήλωσης επιμελήθηκε το Ωδείo “Φίλιππος Νάκας” ενώ παρευρέθηκαν ο καθηγητής κ. Αθανασιάδης, η καθηγήτρια κα. Κισλίτσινα και ο Διευθυντής του Ωδείου κ. Αρνιακός. Στην έναρξη οι βιολοντσελίστες Ντανιέλα Σούση και Χριστίνα Μπένσις υποδέχτηκαν το πνεύμα των Χριστουγέννων ερμηνεύοντας έργα κλασικής μουσικής και κάλαντα.

Μετά την επίδειξη, ένα μοναδικό σεξτέτο  (Κώστας Στέκας – σαξόφωνο, Δημήτρης Κολέφας – ηλ. Κιθάρα, Αργύρης Παρασκευάς – βιολί, Χάρης Παρασκευάς – drums, Χρήστος Πεβερέτος – ηλ. Μπάσο, Μάνος Αθανασιάδης – πιάνο) μετέφερε τους καλεσμένους στην ατμόσφαιρα  του Cotton Club  και στη χρυσή εποχή της jazz και του swing.

Όλες οι κυρίες που παρευρέθηκαν δέχτηκαν δώρα καλλυντικά από την AVON και τη Fresh Line, γούρια για το νέο έτος από τη κα Δρακοπούλου, Χριστουγεννιάτικά στολίδια από το White House Decorations, λουλούδια από τη Selia Floral Art & Decorations ενώ welcome drinks πρόσφερε η ΚΑΒΑ ΧΑΛΑΡΗ.

Παρούσες στην εκδήλωση η σύζυγος του πρέσβη του Μαρόκου, Khadija El Ansari, οι Κιλη Σφακιανάκη, Σοφία Στρουγγαρη, Μαργαρίτα Μούρτζη, Λιάνα Σκουλάξενου, η κα Παπούλια και πολλές άλλες.

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στη συγκέντρωση πόρων για τη στήριξη των αθλητικών τμημάτων του Ομίλου.

DSC 0020 500

Από αριστερά προς τα δεξιά, οι κυρίες : Alice Δικαίου (καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης), Μαρία Δρακοπούλου (του οίκου κοσμημάτων), η πρόεδρος του ΝΟΒ Στέλλα Λαζάρου-Τίγκα και Φούλη Ελευθεριάδου (Marketing-PR της Linea Imports – MMissoni)

DSC 0076 500

H κυρία Στέλλα Φορλιάκα, με την κολεξιόν από τις γούνες και τα μοντέλα που την παρουσίασαν

DSC01436 500

DSC01438 500
Τα “Ωδεία Φίλιππος Νάκας” συνόδευσαν ηχητικά την εκδήλωση, με ποικιλία ακουσμάτων, που περιελάμβανε κάλαντα, Jazz, Swing και έργα κλασσικής μουσικής

DSC 0051 500

 
Οι φωτογραφίες από την εκδήλωση είναι μιε ευγενική προσφορά του κ. Λάκη Γιακουμή, τον οποίο και ευχαριστούμε.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.