Run the lake – αγώνας τρεξίματος στη Βουλιαγμένη!




Run the lake - αγώνας τρεξίματος στη Βουλιαγμένη!

Ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων ‘ΕΥΚΛΗΣ’, με την ευγενική χορηγία της Λίμνης Βουλιαγμένης και την υποστήριξη του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, σας προσκαλεί στον 1ο αγώνα δρόμου 10 χλμ με ονομασία RUN the LAKE.  Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνει από την Λίμνη Βουλιαγμένης και η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι συμμετέχοντες είναι περιμετρικά του κόλπου Βουλιαγμένης και Καβουρίου.

 

Στοιχεία Αγώνα:

Αφετηρία  και τερματισμός: Λίμνη Βουλιαγμένης

Ημερομηνία διεξαγωγής:  Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Ώρα έναρξης: 10:00

Απόσταση: 10.000 μέτρα

Έπαθλα και μετάλλια θα δοθούν στους νικητές της διοργάνωσης και σε όλους τους συμμετέχοντες.

Πληροφορίες διαδρομής:

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα πραγματοποιηθούν από τις εγκαταστάσεις της Λίμνης Βουλιαγμένης.

Οι συμμετέχοντες θα κινηθούν με πορεία αριστερά προς Λαιμό και θα συνεχίσουν δεξιά προς Καβούρι. Θα διασχίζουν περιμετρικά την παραλία του Καβουρίου και μετά με πορεία δεξιά θα κατευθυνθούν προς τις κεραίες Πολιτικής Αεροπορίας, όπου αρχίζει και η επιστροφή τους διασχίζοντας την περιοχή του Αστέρα και το ακρωτήρι του Λαιμού

Παροχές:

1. Ιατρική κάλυψη

Κατά τη διάρκεια του αγώνα παρέχεται ιατρική κάλυψη.

2. Ναυαγοσωστική υποστήριξη

Η Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής ‘ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ.’ www.pashna.gr θα παρέχει υπηρεσίες ναυαγοσωστικής υποστήριξης εντός και εκτός  της Λίμνης σε κάθε συμμετέχοντα.

3. Ομαδικό πρόγραμμα διατάσεων

Όποιοι συμμετέχοντες το επιθυμούν μπορούν να κολυμπήσουν δωρεάν στα ιαματικά νερά της Λίμνης Βουλιαγμένης, καθώς η θερμοκρασία του νερού της λίμνης παραμένει σταθερή όλο το χρόνο από 22 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Μπορούν επίσης να συμμετέχουν στο πρόγραμμα διατάσεων, που εξιδικευμένοι γυμναστές της ναυαγοσωστικής σχολής ‘ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ.’, μετά τη λήξη του αγώνα θα παρέχουν.

4. Τροφοδοσία

Σταθμοί με νερό:

  • Στην εκκίνηση-τερματισμό
  • Στα 5 χιλιόμετρα

 

Δηλώσεις συμμετοχής  και κόστος συμμετοχής:

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά από το επίσημο web site της διοργάνωσηςwww.runthelake.gr, από Δευτέρα 12 Νοεμβρίου μέχρι  την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 και με ανώτατο όριο συμμετοχών τους 800 δρομείς.

Επίσης πληροφορίες παρέχονται στα web sites www.limnivouliagmenis.gr & www.efklis.gr καθώς και στα τηλέφωνα 210 7279216 της εταιρείας αθλητικού marketing SUI Ελλάς ΕΠΕ που έχει αναλάβει την υποστήριξη της διοργάνωσης.

Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ εκ των οποίων το 1 ευρώ θα διατεθεί σε κοινωφελές ίδρυμα της περιοχής. Το ποσό συμμετοχής κατατίθεται σε τραπεζικό λογαριασμό, σχετικές πληροφορίες στην ηλεκτρονική αίτηση.

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας θα λαμβάνετε ενημέρωση στη διεύθυνση αλληλογραφίας σας για την εγκυρότητα της συμμετοχής σας.

Δωρεάν συμμετοχές:

Δωρεάν μπορούν να συμμετάσχουν οι αθλητές που εντάσσονται στην κατηγορία Α.ΜΕ.Α., λαμβάνοντας όλες τις παροχές και τα προνόμια της διοργάνωσης.

Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά, η  παραλαβή των chip χρονομέτρησης , των αριθμών συμμετοχής και του πακέτου προνομίων του αγώνα, θα γίνεται από τη Λίμνη Βουλιαγμένης:

  • Παρασκευή 14/12, από 10:00-17:00
  • Σάββατο 15/12, από 10:00-19:00
  • Κυριακή 16/12, από 07:30-09:30

Δικαίωμα συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι δρομείς άνω των 18 ετών. Οι δρομείς συμμετέχουν με απόλυτη προσωπική τους ευθύνη. Αποδέχονται πως υπεύθυνα δηλώνουν κατά τους όρους του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986, έχοντας γνώση των σχετικών κυρώσεων, ότι έχουν προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις από τις οποίες αποδεικνύεται ότι είναι υγιής για να συμμετάσχουν στον αγώνα,  παραιτούνται δε από κάθε απαίτηση εναντίον του ‘ΕΥΚΛΗΣ’, για τυχόν βλάβη ή ζημία από οποιαδήποτε αιτία.

Επίσης, ρητώς αποδέχονται και παρέχουν τη συναίνεση τους στη λήψη φωτογραφιών υλικού βίντεο και στην προβολή του γεγονότος, του ονόματός τους και της εικόνας τους σε οποιοδήποτε, ενημερωτικό έντυπο, μέσο μαζικής επικοινωνίας,  κοινωνικό δίκτυο εφόσον το επιλέξει ο ‘ΕΥΚΛΗΣ’  για την προβολή της διοργάνωσης.

Έπαθλα:

  • Διπλώματα και μετάλλια θα δοθούν σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν.
  • Κύπελλα στους 3 πρώτους νικητές των κατηγοριών αντρών και γυναικών.
  • Μπουρνουζοπετσέτες σώματος θα δοθούν στους 3 πρώτους νικητές των κατηγοριών αντρών και γυναικών.
  • Κάθε συμμετέχοντας που θα τερματίσει θα λάβει δυο (2) δωρεάν κουπόνια εισόδου για την Λίμνη Βουλιαγμένης και θα έχει την δυνατότητα να λάβει εφόσον το επιθυμεί την ‘Κάρτα Προνομίων’ της Λίμνης Βουλιαγμένης. Η κάρτα παρέχει 1 δωρεάν είσοδο κάθε 10 επισκέψεις καθώς και άλλες παροχές που η εταιρεία Λίμνη Βουλιαγμένης – Τουριστικές Επιχειρήσεις θα παρέχει, και ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανακοινώνει.
  • Αθλητικό εξοπλισμό κατόπιν κλήρωσης.

Χορηγίες και Υποστηρικές:

Η εταιρεία Λίμνη Βουλιαγμένης – Τουριστικές Επιχειρήσεις ΑΕ φιλοξενει και υποστηρίζει χορηγικά την διοργάνωση.

Η Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής ‘ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ.’  θα παρέχει υπηρεσίες κατά την διάρκεια της διοργάνωσης

Η εταιρεία αθλητικών είδων New Balance υποστηρίξει την διοργάνωση παρέχοντας αθλητικό εξοπλισμό στους νικητές.

Ο δήμος Βουλάς – Βουλιαγμένης – Βάρης υποστήριζει και προβάλει την διοργάνωση, μέσα από τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ)

Την υποστήριξη σε επίπεδο επικοινωνίας και συντονισμού της διοργάνωσης, ανέλαβε η εταιρεία αθλητικού marketing SUI ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ.

 

Αναβολή αγώνα:

Ενημέρωση για τυχόν αναβολή και μετάθεση του αγώνα σε άλλη ημερομηνία ή ακύρωση αυτού λόγω ανωτέρας βίας,  θα γίνει μέσω του site της οργάνωσης.

http://runthelake.gr/

 Κατεβάστε το δελτίο τύπου εδώ:

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.