Νέα Διάθεση Προϊόντων χωρίς μεσάζοντες το Σάββατο 10 Νοεμβρίου




H ΔΙΑΝΟΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΕΠΙ ΤΗΣ 25ης ΟΔΟΥ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΩΦΌΡΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ, ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ “ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ”. ΟΛΟ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ (ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ), ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ.

Την διανομή οργανώνει ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης, σε συνεργασία με το Κίνημα Εθελοντών Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), χωρίς την κερδοσκοπική παρέμβαση μεσαζόντων.

Τα προϊόντα που θα διατεθούν είναι: Αλεύρι άσπρο : 0,60€/κιλό, Αλεύρι κίτρινο 0,60€/κιλό, Αλεύρι ολικής αλέσεως: 0,80/κιλό, Αλεύρι σικάλεως : 1,40€/κιλό, Καλαμποκάλευρο :1€/κιλό, Σιμιγδάλι χονδρό :1,10€/κιλό, Σιμιγδάλι ψιλό :1,10€/κιλό, Πλιγούρι :0,80€/κιλό.

Το Αλεύρι είναι 100% ελληνικής προέλευσης. Κίτρινο αλεύρι για ψωμί, το άσπρο αλεύρι για όλες τις χρήσεις και το Αλεύρι ολικής αλέσεως, θα διατεθεί σε 10κιλη συσκευασία. Το Καλαμποκάλευρο, το Σιμιγδάλι & το Πλιγούρι θα διατεθούν σε 5κιλη συσκευασία.

Όλα τα προϊόντα είναι ελεγμένα με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Για την καλύτερη οργάνωση των παραγγελιών και την εξυπηρέτησή τους παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν στα τηλέφωνα:

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 213-2018745 καθημερινά 10-1 μ.μ και 5-8 μ.μ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ 213-2026022 καθημερινά 11 – 2μ.μ.

Ηλεκτρονική παραγγελία : [email protected]

Στην ηλεκτρονική παραγγελία, παρακαλούμε να αναγράφετε, και τηλ επικοινωνίας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.