Μειώσεις τελών, ίδρυση Δημοτικού Ωδείου στην Ηλιούπολη




Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 30ης Οκτωβρίου μεταξύ άλλων συζητήθηκαν:

Η διατήρηση του ύψους των δημοτικών τελών στο ίδιο επίπεδο με τα δύο προηγούμενα έτη για τα έτη 2013 – 2014, καθώς και μειώσεις και απαλλαγές από διάφορα τέλη, συνδρομές κ.λπ. προς το Δήμο, για τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες. Οι σχετικές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν αναλυτικά.
Η ίδρυση Δημοτικού Ωδείου στην πόλη μας, που θα προσφέρει εκμάθηση οργάνων και μουσική παιδεία στα παιδιά των συμπολιτών μας, σε προσιτές τιμές.
Η λήψη πρωτοβουλιών, κατόπιν πρότασης του Δημάρχου, για την επίσπευση των διαδικασιών εκκαθάρισης της «Ευώνυμος Α.Ε.» και την καταβολή κατ’ απόλυτη προτεραιότητα των οφειλομένων στους εργαζομένους.
Η περαιτέρω ενίσχυση των συσσιτίων των Εκκλησιών και η ψήφιση της σχετικής πίστωσης.
Η επαναφορά στην ιδιοκτησία του Δήμου, κατόπιν σχετικής γνωμοδότησης της Νομικής Υπηρεσίας, όλου του εξοπλισμού των γηπέδων 5Χ5 και η συνεργασία του ΠΑΟΔΗΛ – Γρ. Γρηγορίου με τα αθλητικά σωματεία της πόλης, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη λύση για τη διαχείριση της λειτουργίας τους.
Η έκδοση Κανονιστικής Απόφασης, για τη λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, ούτως ώστε να τεθούν οι αναγκαίοι κανόνες, και να υπάρχει ενιαία ρύθμιση όλων των θεμάτων που ανακύπτουν από αυτή.
Η έκδοση επίσης Κανονιστικής Απόφασης για τους όρους και τις προϋποθέσεις κατάληψης κοινοχρήστων χώρων – πεζοδρομίων – περιπτέρων.
Η έκδοση Κανονισμού Λειτουργίας του κλειστού Δημοτικού Θεάτρου.
Η παραχώρηση δώδεκα αιθουσών του ισογείου και του πρώτου ορόφου στο 13ο Δημοτικό Σχολείο για τη διεξαγωγή του προγράμματος «Δια Βίου Μάθηση».
Η έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στον αγώνα των εργαζομένων του Ταχυδρομείου.

1/11/12

Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.