Η ντροπή τσάμπα πράμα, μάγκες




(ilioupolitoday.gr)

Κάποιος “κύριος” αισθάνεται αφεντικό των ερασιτεχνών της ομάδας της Ηλιούπολης, των παιδιών που παίζουν απέναντι σε θηρία διακινδυνεύοντας την σωματική τους ακεραιότητα και την πιθανή αυριανή καριέρα τους για 200 € το μήνα “οδοιπορικά”.

Θαυμάστε:

“Θα έπρεπε να ντρέπεστε για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα του Κυπέλλου! Ο κόσμος δεν αντέχει άλλη ταπείνωση! Κάντε ότι χρειάζεται και αποζημιώστε τη στήριξη που σας παρέχουμε με τη παρουσία και τη φωνή μας σε όλα τα γήπεδα. Δεν θα ανεχτούμε ξανά ποδοσφαιριστές αδιάφορους και με ”μουρμούρα”.”

Από το σάιτ του Συνδέσμου, συγγνώμη, του Συλλόγου Φιλάθλων Ηλιούπολης REBELS 9.
Μία ερώτηση προς τον ¨κύριο”: ¨Οταν λες “δεν θα ανεχτούμε” τι ακριβώς εννοείς; Τι σκέφτεςσαι να τους κάνεις; Δε φοβάσαι μη σε πλακώσουν αυτοί στις μάπες;

Ο φίλαθλος κόσμος του Γ.Σ.Η κουράστηκε να ακούει και να διαβάζει αυτά που γράφουν οι 2 -3 που έχουν μαζί τους 20-30 νεαρούς και το παίζουν κριτές των πάντων νομίζοντας ή πλασάροντας ότι ακόμα έχουν τις πλάτες κάποιων. Μαζεύονται 20-30 άτομα και νομίζουν ότι ο ΓΣΗ εκπροσωπείται από αυτούς αυτούς, που οι “ηγέτες” τους για να πάνε στο γήπεδο και να υποστηρίξουν την ομάδα πρέπει να πληρώνονται με κάποιο τρόπο από τις διοικήσεις αλλιώς δεν πηγαίνουν. Οι αληθινοί φίλαθλοι ακόμα και όταν η ομάδα τους πηγαίνει χάλια την υποστηρίζουν, φυσικά αφιλοκερδώς. Λένε, “Ναι, δεν φέρνει καλά αποτελέσματα, αλλά δε φταίνε οι ποδοσφαιριστές. Αυτούς έχουμε, έτσι παίζουν, όσο μπορούν τα παιδιά”.

Αν πιστεύεις ότι οι παίκτες της ομάδας επίτηδες δεν παίζουν καλά να έχεις το θάρρος να το πεις με ονόματα γεγονότα και φυσικά με την υπογραφή σου. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση πρέπει να σου φταίνε οι διοικούντες της ομάδας που δεν παίρνουν επαγγελματίες παίκτες. Όμως οι χούλιγκανς δεν μπορούν να απειλήσουν αυτούς που τους θρέφουν, μόνο όσους θεωρούν ότι καταφέρνουν. Μεγάλη μαγκιά. Παίδες, αυτή είναι η ομάδα. Αν δεν αρέσει σε κάποιους ας περιμένουν άλλο πρόεδρο για να τα κονομήσουν. Δεν νομίζουμε όμως ότι ενδιαφέρει κανέναν αυτό, ούτε άλλωστε στη σημερινή δύσκολη εποχή υπάρχουν πλέον άνθρωποι που θέλουν να έχουν 2-3 “νταήδες” μπελά στο κεφάλι τους, όταν ουσιαστικά όχι μόνο αυτοί οι μπελάδες δεν προσφέρουν τίποτα, αλλά κάνουν και τη μεγαλύτερη ζημιά στο σύλλογο. Το ένα τμήμα τους συλλόγου μετά το άλλο τους κλείνουν τις πόρτες στους αγώνες τους. Δεν τους θέλουν ούτε στις εξέδρες. Όταν δεν σε χρειάζεται και δεν σε συμπαθεί κανείς μην ελπίζεις τίποτα από κανέναν. Καλύτερα να ριχτείς στο γλείψιμο της μεγάλης τοπικής εξουσίας.

Τόσοι είναι οι υπήκοοι των “κριτών”. (Σχεδόν όσες και οι σημαίες από τον αγώνα με τον ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟ μετά από χρόνια). Ο κόσμος της Ηλιούπολης δεν χρειάζεται «πλάτες» για να υποστηρίξει την ομάδα του. Η ομάδα χρειάζεται αγάπη και όχι δούναι και λαβείν.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.