Επαγγελματίες Βούλας – “είμαστε υπό διωγμό”




Μετά από αρκετό καιρό, ο Σύλλογος Επαγγελματιών της Βούλας παρεμβαίνει με δημόσιες δηλώσεις του ενάντια στο “Διασυλλογικό” όργανο της πόλης αλλά και τη Δημοτική Αρχή.

Ως προς το Διασυλλογικό όργανο, δηλώνει στο γνωστό group του κοινωνικού δικτύου (Facebook):

sillogos_voulas“Οι “δημοκράτες” της Βούλας συγκαλούν το ψευδεπίγραφο “Διασυλλογικό” όργανο της πόλης και απαξιούν να καλέσουν τον Σύλλογο Επαγγελματιών και τον Σύλλογο Ιδιοκτητών, που αν μη τι άλλο εκπροσωπούν δύο τάξεις της τοπικής κοινωνίας που εισφέρουν τα περισσότερα έσοδα στον Δήμο!
Μαζεύονται μυστικά και συνωμοτικά μεταξύ τους 5-6 Σύλλογοι – Σφραγίδες, κάποιων αγνώστων κυρίων και κυριών, και εκδίδουν λιβέλλους κατά των συνανθρώπων τους και συνδημοτών τους εξ ονόματος δήθεν των 50 Συλλόγων που έχει η πόλη! Μάλιστα, ούτε τα ελάχιστα μέλη τους δεν εκφράζουν, ούτε καν τα Διοικητικά τους Συμβούλια, ερήμην των οποίων κάνουν την προσωπική “πολιτική” τους.
Τρέμουν την οποιαδήποτε άλλη γνώμη και την Αλήθεια!
Ο εμπορικός κόσμος της Βούλας λυπάται ειλικρινά, που είναι υπό διωγμόν από το Δήμο, που αυτός συντηρεί οικονομικά κατά το μεγαλύτερο μέρος, και από ορισμένους “πελάτες του”, που το πρωί εξυπηρετούνται στα μαγαζιά της πόλης και το βράδυ συνέρχονται στο “Κρυφό Σχολειό” για να κλείσουν τα μαγαζιά!”
((alkyonida-news.gr))

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.