Δημοτικά Κοινωνικά Ιατρεία Αλίμου




Από τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012 τα Δημοτικά Κοινωνικά Ιατρεία Αλίμου ξαναρχίζουν την πλήρη λειτουργία τους, στελεχωμένα από Εθελοντές Ιατρούς και ειδικούς Επιστήμονες.
Ειδικότερα, στα Δημοτικά Ιατρεία θα παρέχονται εφεξής εντελώς δωρεάν:
● Δράσεις πρόληψης για όλον τον πληθυσμό (μετρήσεις, ψηλαφίσεις, φθοριώσεις, ενημέρωση κ.λπ.),
● Βασική περίθαλψη για άπορους, άνεργους και ανασφάλιστους κατοίκους του Αλίμου (κατόπιν πιστοποίησης από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου) και
● Δωρεάν φάρμακα από το Κοινωνικό Φαρμακείο που στεγάζεται στον ίδιο χώρο.
Τα Δημοτικά Κοινωνικά Ιατρεία βρίσκονται στη λεωφόρο Καλαμακίου 72 και Ερεχθείου γωνία (2ος όροφος, πάνω από το Α΄ ΚΑΠΗ) και τα τηλέφωνα για ραντεβού είναι 210 9886947 και 210 9886950. Σημειώνεται ότι υπάρχει συνεργασία με το Κοινωνικό Μητροπολιτικό Ιατρείο στο Ελληνικό, ώστε να καλύπτονται και άλλες ιατρικές ειδικότητες.
Η επιστημονική επιτροπή για την παρακολούθηση και το συντονισμό της λειτουργίας των Δημοτικών Κοινωνικών Ιατρείων αποτελείται από τους ιατρούςΧρήστο ΣτεφανάκηΡάνια ΖαχαροπούλουΓεώργιο ΣακελλαρίουΠάνο Τσικριπήκαι Νίκο Παγουλάτο.
Ο Δήμαρχος Αλίμου Θάνος Ορφανός και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης ευχαριστούν θερμά όλους τους εθελοντές Ιατρούς και Επιστήμονες που στελεχώνουν την προσπάθεια και αποτελούν υπόδειγμα προσφοράς στο συνάνθρωπο.

Οι ημέρες και ώρες που δέχονται οι εθελοντές Ιατροί και Επιστήμονες έχουν ως εξής:

Δημοτικά Κοινωνικά Ιατρεία Αλίμου.doc

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.