Πόλο: Ολυμπιονίκες κατά Παγκοσμίων στο Ν.Ο.Β για τον καρκίνο του μαστού




Έδρα κοινωνικής ευαισθησίας γίνονται για μια ακόμη φορά οι εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης προκειμένου το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στις 6μμ. να φιλοξενήσουν αγώνα υδατοσφαίρισης ανάμεσα στις εθνικές ομάδες γυναικών που κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004 και το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2011. Ένας αγώνας που εντάσσεται στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης του κοινού για τον καρκίνο του μαστού.
Σύσσωμη η σύγχρονη ιστορία της ελληνικής γυναικείας υδατοσφαίρισης αναμένεται να δώσει το παρών σε αυτό το παιχνίδι προκειμένου να συμβάλει απο την πλευρά της στον ιερό σκοπό της ενημέρωσης δίνοντας έτσι την μοναδική ευκαιρία στους φίλους του αθλήματος να δουν από κοντά για πρώτη και τελευταία φορά συγκεντρωμένες τις κορυφαίες πολίστριες που ανέδειξε η χώρα μας .
Η πρόεδρος του Ν.Ο.Β Στέλλα Λαζάρου Τίγκα αναφερόμενη στην φιλοξενία του αγώνα στις εγκαταστάσεις του Ομίλου τόνισε: «Ο Ν.Ο.Β από το 1937 προσφέρει κοινωνικό έργο και δεν ήταν δυνατόν να μην ανταποκριθεί στην εκστρατεία πρόληψης του καρκίνου του μαστού προσφέροντας τις εγκαταστάσεις μας για την διεξαγωγή του αγώνα αυτού όπου θα συμμετέχουν και πολλές αθλήτριες του Ν.Ο.Β».
Όπως τόνισε και η πρόεδρος του Ομίλου ,ανάμεσα στις κορυφαίες παίκτριες είναι οι Αντυ Μελιδώνη, Κική Λιόση , Αντιγόνη Ρουμπέση και Γιούλη Λαρά που μάλιστα μετείχαν και στις δυο σπουδαίες επτάδες αλλά κι οι Αλεξάνδρα Ασημάκη, Έλενα Κούβδου, Αγγελική Γερόλυμου όπως και η μεγάλη απούσα λόγω τραυματισμού Χριστίνα Τσουκαλά που επίσης πάτησαν την κορυφή του κόσμου στη Σαγκάη το 2011 .

nov.gr

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.