Oι εκδηλώσεις στον Πολυχώρο της οδού Ηπείρου 41




(http://imaginistes.com)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν δύο εκδηλώσεις στο στέκι της Ηπείρου 41. Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου υποδεχθήκαμε  το φθινόπωρο με μεζεδάκια, μουσική και ποτά. Με χαλαρή και ευχάριστη διάθεση οι καλεσμένοι καθισμένοι σε παρέες  γεύθηκαν καλοψημένα σουβλάκια προσφορά από τα χέρια του Μένιου και του Νίκου, ενώ την οπτικοακουστική απόλαυση φρόντισε όπως

πάντα, ο αεικίνητος black kat. Η ατμόσφαιρα και οι συζητήσεις  στην αυλή του Πολυχώρου αφορούσαν (τι άλλο), την τρέχουσα κατάσταση, την πορεία του Δήμου και φυσικά τον απαραίτητο σχολιασμό της καθημερινότητά μας. Και του χρόνου.

 

 

 

 

Την Τρίτη 16 Οκτωβρίου έγινε παρουσίαση του βιβλίου ” Λίγο πριν ο γυαλός κρύψει τον ήλιο” . Παρόντος του φανερά συγκινημένου συγγραφέα, παλιού αγωνιστή και για πολλά χρόνια προέδρου των ταξιτζήδων κατοίκου του Μπραχαμίου, Μανώλη Μπαντουράκη. Μίλησαν ο δικός μας Μάκης Παπούλιας και ο παλιός δημοσιογράφος, Νικηφόρος  Αντωνόπουλος.

Ή αυλή του Πολυχώρου κατακλύσθηκε από φίλους και  συναγωνιστές του Μανώλη, ενώ προβλήθηκαν σπάνιες φωτογραφίες από την ζωή του συγγραφέα και  την Λέρο, τόπο εξορίας κατά την περίοδο της Χούντας πολλών Μπραχαμιωτών αγωνιστών. Την εκδήλωση κόσμησε με την παρουσία της διαβάζοντας αποσμάσματα από το βιβλίο η πολύ όμορφη και εξαιρετική ηθοποιός,  Αγγελική Παπούλια.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.