Με το δεξί στο Κύπελλο η Θύελλα




Tης Σοφίας Τσιρώνη (http://imaginistes.com/)
Στη πρεμιέρα του Κυπέλλου ΕΠΣΑ η Θύελλα ΑγίουΔημητρίου πήρε τη πρώτη της νίκη επί του Δάσους Χαϊδαρίου με 2-1 στο δημοτικό γήπεδο του Μπραχαμίου.
Μόλις στο 4ο λεπτό ο Αγγελάκος άνοιξε το σκορ για την Θύελλα δίνοντας στην ομάδα του την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη που χρειαζόταν για τη συνέχεια. Οι «κυανόλευκοι» όμως δεν τα υπολόγισαν σωστά και στο 40’ ο Μαρινάκης έκανε το 1-1.

Αποφασισμένοι για τη νίκη μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Αγίου Δημητρίου με τον Κίτο να παίρνει τη θέση του Χαρικιόπουλου στο 46’ και τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ.

Ο Κωνσταντίνου κερδίζει πέναλτι και ο έμπειρος παίκτης της Θύελλας Λάκης Στρατής βρίσκει τα δίχτυα διαμορφώνοντας και το τελικό αποτέλεσμα, 2-1.
Η Θύελλα χρειαζόταν πολύ αυτή τη νίκη καθώς στο πρωτάθλημα έχει δύο συνεχόμενες ήττες από την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων και τον Ηρακλή με 2-0 και 1-0 αντίστοιχα. Τα πράγματα όμως φαίνονται να αλλάζουν καθώς η ομάδα δείχνει σημεία ανάκαμψης και δείχνει να ξέρει τι θέλει. Ο επόμενος αγώνας για το πρωτάθλημα θα γίνει την Κυριακή 7 Οκτωβρίου με αντίπαλο τον Χαραυγιακό
ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Μαράνος, Χυτύρης, Κοκότης, Σιαδήμας, Στρατής, Ταχιράι, Τσαλδαρόπουλος (57′ Σιδηρόπουλος), Χαρικιόπουλος (46′ Κίτο), Κωνσταντίνου, Αγγελάκος, Κουρτέσης (67′ Λουδάρος).
ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Σαμπάνης Ι., Καρμακόλιας, Στάθης, Σαμπάνης Σ., Τζαμάλης, Τσιούλος, Μαρινάκης, Μαρακός (87′ Ξενικάκης), Χαλιλάι (46′ Χρυσικόπουλος), Παπαγιανόπουλος (63′ Παπαθανασάκης), Γαλακούτης.

 
ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Άγιοι Ανάργυροι – Χαιδάρι 1-2

Θύελλα Αγίου Δημητρίου – Δάσος Χαϊδαρίου 2-1
ΑΟΝ Αργυρούπολης – Ελπίδα Αγίων Αναργύρων 0-2

Πανθησειακός – Νέα Ιωνία 1-3

Αιγάλεω – Αττικός 4-0

Ηράκλειο – Κηφισιά 0-2

Ολυμπιακός Λιοσίων – Παλαιό Φάληρο 3-2

Χαραυγιακός – Αστέρας Ζωγράφου 6-2

Φωστήρας Ηλιούπολης – Σούρμενα 0-0 (4-5 πεν.)

Αστέρας Εξαρχείων – Παπάγος 1-4

Νεοπεντελικός – Ηλυσιακός 0-1

Πεύκη – Αγία Ελεούσα 3-0

Πανερυθραϊκός – Διάνα Ηλιούπολης 2-1 (1-1 παράταση)

Ειρήνη Πετρούπολης – ΓΣ Καισαριανής 0-2

Κουκάκι – Αγία Παρασκευή 0-2

Θρίαμβος Αθηνών – Τράχωνες 1-5

Χαλάνδρι – Καματερό 2-0

Χολαργός – Γαλάτσι 2-1 παράταση (0-0 καν. διάρκεια)

Άγιος Ιερόθεος – Ηλιούπολη 0-1

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.