Καταγγελίες γονέων για το 7ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης




7_dimotiko_zouglaΚαταγγελίες για τα έργα τοποθέτησης τριών προκατασκευασμένων αιθουσών στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Σμύρνης έκαναν οι γονείς των μαθητών στη zougla.gr, στο e-nikos.gr και σε άλλα ενημερωτικά site. Στις καταγγελίες τους αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής:
“Από το τέλος της περασμένης σχολικής χρονιάς, ο Δήμος Νέας Σμύρνης είχε ανακοινώσει την κατασκευή και τοποθέτηση προκάτ αιθουσών στο 7ο δημοτικό σχολείο της περιοχής για πλεονάζοντες μαθητές. Τελικά, τα έργα ξεκίνησαν στις 25 Αυγούστου, με αποτέλεσμα το σχολείο να παρουσιάζει αυτήν την εικόνα λίγο πριν από τον αγιασμό. Τα παιδιά του δημοτικού θα προαυλίζονται στον χώρο και ανά πάσα στιγμή κινδυνεύουν.
Τα ερωτήματα των γονέων που έκαναν τις καταγγελίες είναι:
– Γιατί το έργο ξεκίνησε τόσο αργά;
– Αφού το έργο αφορά σε στέγαση πλεοναζόντων μαθητών, τι νόημα έχει να ξεκινήσει με καθυστέρηση, ενώ άρχισε η σχολική χρονιά και το έργο θέλει τουλάχιστον 2 μήνες για να ολοκληρωθεί;
«Από την πλευρά μου, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η ασφάλεια των 2 παιδιών μου που στέλνω στο συγκεκριμένο σχολείο, ηλικίας 11 & 7 ετών, και κατ’ επέκταση η ασφάλεια όλων των παιδιών» δήλωσε έναςγονέας. ”
zougla_00fe0w21few21fzougla_000few21f2e1f
ΠΗΓΗ: zougla.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.