Ηλιούπολη-Αυξέντιος




ARXIPAPAS

Ποιος είναι ο παπάς που περπατάει δίπλα στον πρώτο Ηλιουπολίτη 28η Οκτωβρίου 2012;  Σίγουρα θα εκπλαγείτε μαθαίνοντας το ποιος και το ποιόν του, θα τρελαθείτε αντιμετωπίζοντας αμείλικτες φωτογραφίες αληθείας. Η πρώτη παρουσία τού περί ου ο λόγος ρασοφόρου δεν είναι στην Ηλιούπολη. Εδώ είναι η δευτέρα παρουσία του. Η πρώτη είναι αλλού και αλλέως πώς.

(Φωτογραφία από εδώ  από συν-δια-δικτυοτοπίτες που σίγουρα δεν γνώριζαν αυτή που θ’ ακολουθήσει)

ag marina2

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να μάθετε ποιος είναι ο παπάς;

ag marina1

Αυτός. Ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου, προϊστάμενος του Ι. ναού Αγ. Μαρίνας Ηλιούπολης γνωστός υποστηρικτής του ΠΑΣΟΚ, αν και δεν ξέρουμε τον λόγο που ένας ιεράρχης γνωστοποιεί τα πολιτικά του πιστεύω. Δεν φταίμε εμείς που σας τον δείξαμε, εσείς το ζητήσατε. Μέλη της Χρυσής Αυγής έβαψαν τον ιερό ναό του χωριού Αυξέντιος Ξάνθης και ο ιερέας τους έδωσε για.. αντίδωρο τη δυνατότητα να μεταφέρουν με τις γνώριμες στολές του κόμματος την εικόνα του Αγίου Δημητρίου! (26.10.2012 Αυτό το βρήκαμε εδώ

Πάντως κρίνοντας από μακριά μάλλον την έβαψαν καλά.

ekklsiai238732

Ο Μητροπολίτης όμως ανακοίνωσε ότι οι πιστοί πρέπει να προσέρχονται στους ναούς ως χριστιανοί και όχι με εμβλήματα κομμάτων.

ΕΝΤΕΛΕΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ. ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΖΩΗΣ.

Εντάξει, πλάκα κάνουμε, ο ένας αρχιμανδρίτης φέρνει στον άλλο και όχι μόνο φατσικά. Η πλάκα είναι πλάκα, πώς λέμε, “Πλάκα-πλάκα, δύο πλακες”, αν και θα μπορούσε να είναι αλήθεια κάτι τέτοιο, ναι, ο ένθερμος υποστηρικτής του (μέχρι νεωτέρας) Δημάρχου το ‘χει, αλλά ελπίζουμε να έχει και χιούμορ. Η παρακάτω καταγγελία όμως, όπως θα καταλάβετε κι εσείς, είναι πέρα για πέρα αληθινή.

katour

Όποιος δεν έχει την αίσθηση του αστείου μπορεί να μας σύρει σε δικαστήριο όσο διαρκεί η απεργία των δικαστών. Χα!

ΠΗΓΗ:http://www.ilioupolitoday.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.