Ένσταση για τη διαιτησία στον αγώνα Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ –ΙΚΑΡΟΥ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ




 

Διαβάστε την υποβολή ένστασης του προέδρου της Αθλητικής Λέσχης Φιλάθλων Αλίμου Παύλου Χρήστου.

 

 
AΠΟ: ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΛΙΜΟΥ
ΠΡΟΣ : ΠΡΟΕΔΡΟ Ε.Σ.Κ.Α.ΝΑ
Δ.Σ. Ε.Σ.Κ.Α.ΝΑ
Κ.Ε.Δ. Ε.Σ.Κ.Α.ΝΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛ. Ε.Σ.Κ.Α.ΝΑ
ΚΟΙΝ : ΠΡΟΕΔΡΟ Ε.Ο.Κ
ΚΟΙΝ : ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ
Δ.Σ.ΣΥΔΚΝΑ
ΑΛΙΜΟΣ, 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012
ΘΕΜΑ: Υ Π Ο Β Ο Λ Η Ε Ν Σ Τ Α Σ Η Σ
Κύριε Πρόεδρε,
1.Μετά και από την χθεσινή κάκιστη διαιτησία στον αγώνα Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ –ΙΚΑΡΟΥ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ είμαι υποχρεωμένος να ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΕΝΣΤΑΣΗ κακής διαιτησίας για τον αναφερόμενο αγώνα. κι όχι μόνο απλά να διαμαρτυρηθώ έντονα,αλλά και να ζητήσω από εσάς να κάνετε έρευνα ώστε να διερευνηθούν πλήρως τα αίτια των κάκιστων διατησίων. Οι διαιτησίες αυτές αλλοιώνουν αποτελέσματα και δυσφημούν το άθλημα.

2.Συγγεκριμμένα , στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα και ενώ η μπάλα ήταν στη κατοχή της ΑΛΦΑ ΑΛΙΜΟΥ σε «νεκρό» χρόνο ο παίχτης ΜΟΔΑΚΗΣ ΑΛΕΞ. (Νο: 10) δέχτηκε αγκωνιά από παίχτη του ΙΚΑΡΟΥ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ στα μάτια με αποτέλεσμα να ζαλιστεί και να πέσει κάτω και να χάσει την μπάλα, κατόπιν ο παίχτης του ΙΚΑΡΟΥ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ πήρε τη μπάλα έκανε 4 βήματα και έβαλε καλάθι. Αφ’ ενός έγινε προφανές αντιαθλητικό φάουλ και αφ’ ετέρου είχε λήξει ο χρόνος με το που μπήκε η μπάλα στον αγωνιστικό χώρο και το καλάθι ήταν εκτός χρόνου. Τόσο οι διαιτητές όσο και η γραμματεία δεν είδαν τίποτα.

3. Μετά τα ανωτέρω ,σύμφωνα με τις ισχύουσες διαδικασίες και διατάξεις, αιτούμεθα ο αναφερόμενος αγώνας να καταλογισθεί υπέρ της Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΛΙΜΟΥ
ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.