Αλλαγή τοπίου στην παραλία της Βάρκιζας




Δελτίο τύπου:
Συνεχίζεται η υλοποίηση του σχεδιασμού της Δημοτικής Αρχής για αναβάθμιση της παραλίας.

Με στόχο την αναβάθμιση της παραλίας της Βάρκιζας, η Δημοτική Αρχή έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα απομάκρυνσης αντιαισθητικών κατασκευών, οι οποίες εμποδίζουν τη θέα προς τη θάλασσα και επηρεάζουν αρνητικά τη φυσική ομορφιά της περιοχής.
Ήδη, προς αυτή την κατεύθυνση, έχει ολοκληρωθεί η ανάπλαση της παιδικής χαράς στην παραλία της Βάρκιζας, η οποία ουσιαστικά και σήμανε την έναρξη της υλοποίησης του σχεδιασμού της Δημοτικής Αρχής για ουσιαστική αναβάθμιση όλης της παραλίας.


Στόχος είναι, όπως σημειώνει ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Σ. Πανάς : «Όλο το παραλιακό μέτωπο του ενιαίου Δήμου να προσφέρει στους δημότες και τους επισκέπτες την ευκαιρία να βρεθούν κοντά στη φύση με υποδομές που σέβονται απόλυτα το περιβάλλον, διαφυλάττουν τον αιγιαλό και προσφέρουν απροσπέλαστη θέα προς τη θάλασσα. Τα έργα που πραγματοποιήθηκαν είναι μόνο η αρχή ενός ολοκληρωμένου προγράμματος αναβάθμισης τόσο αισθητικά όσο και περιβαλλοντικά της παραλίας της Βάρκιζας. Η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς και η δημιουργία υποδομών που θα εξυπηρετούν τους δημότες σεβόμενες το περιβάλλον είναι για εμάς το προαπαιτούμενο κάθε απόφασης μας».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.