2ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας Νότιας Αθήνας




Η Περιφερειακή Ενότητα Νότιου Τομέα Αθήνας διοργανώνει για 2η χρονιά Διαγωνισμό Φωτογραφίας ως τις 31 Οκτωβρίου 2012 με γενικό θέμα “Φωτογραφία Δρόμου”.

Στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της Νότιας Αθήνας… φιγούρες στο δρόμο, παιδιά στο πάρκο, αναμονή στη στάση του τραμ, ρέμβη στην παραλία. Ο φακός αιχμαλωτίζει μικρές λεπτομέρειες σε μεγάλους καμβάδες, παιχνίδια των σκιών, χρώματα σε τοίχους, την ένταση στα σχήματα των αυτοκινήτων και των κτηρίων. Μεγεθύνει το αόρατο, δίνει προοπτική στο μεγάλο, πλανάρει, αιχμαλωτίζοντας καρέ που πέρασαν απαρατήρητα.

Φωτογραφία δρόμου

Οι συμμετοχές πρέπει να απεικονίζουν στιγμιότυπα τραβηγμένα εντός των ορίων των Δήμων της Νότιας Αθήνας (Άγιος Δημήτριος, Άλιμος, Γλυφάδα, Ελληνικό-Αργυρούπολη, Καλλιθέα, Μοσχάτο-Ταύρος, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο).

Οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή που αποτελείται από τους καταξιωμένους φωτογράφους Γιάννη Μπεχράκη, Νίκο Πηλό και Ιάκωβο Χατζησταύρου, θα αποτελέσουν το υλικό Έκθεσης Φωτογραφίας που θα περιοδεύσει σε εκθεσιακούς χώρους της Νότιας Αθήνας και του κέντρου από τον Ιανουάριο του 2013. Παράλληλα, θα κυκλοφορήσειφωτογραφικό λεύκωμα με το φωτογραφικό υλικό.

Πληροφορίες, όροι και αιτήσεις συμμετοχής στο
http://diagonismosphoto2.blogspot.gr και στο
https://www.facebook.com/2osDiagonismosPhotographiasNotiasAthinas

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.