Ζήσε τη στιγμή σου με ένα τραγούδι στο Metro Mall




Είσαι νέος, αγαπάς τη μουσική και έχεις ταλέντο στο τραγούδι; Η μεγάλη στιγμή για εσένα έφτασε. Το Athens Metro Mall, το αγαπημένο εμπορικό στα Νότια Προάστια, με την υποστήριξη της δισκογραφικής εταιρείας Spicy διοργανώνει τον πιο συναρπαστικό, μουσικό διαγωνισμό «Ζήσε τη στιγμή σου με ένα τραγούδι στο Athens Metro Mall» και σε προσκαλεί να αναδείξεις το ταλέντο σου! Ηχογράφησε το αγαπημένο σου τραγούδι, στείλε το στο Athens Metro Mall και μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός/ η τυχερή ή το τυχερό group που θα κερδίσει μία συνεργασία με τη δισκογραφική εταιρία Spicy.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί από τις 17 Σεπτεμβρίου έως τις 12 Οκτωβρίου 2012 για την ανάδειξη της καλύτερης ερμηνείας, πρωτότυπου ή όχι τραγουδιού με μεγάλο έπαθλο μία συνεργασία με τη Spicy*. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νέοι ηλικίας από 17 έως 23 ετών οι οποίοι θα δηλώσουν συμμετοχή από τις 17 έως τις 21 Σεπτεμβρίου ανεβάζοντας το τραγούδι τους στο microsite του Athens Metro Mall www.zisetistigmi.gr.

Τα τραγούδια που θα συγκεντρωθούν, θα αξιολογηθούν από τη δισκογραφική εταιρεία Spicy η οποία θα αναδείξει τις 10 καλύτερες ερμηνείες που θα προκριθούν στην τελική φάση.

* Το βραβείο του νικητή θα είναι η ηχογράφηση του τραγουδιού που δημιούργησε ή/και ερμήνευσε σε επαγγελματικό studio υπό την καθοδήγηση της Spicy.

Live performances από αγαπημένους καλλιτέχνες και τους 10 καλύτερους υποψήφιους

Οι 10 καλύτεροι υποψήφιοι ή groups θα παρουσιάσουν το τραγούδι τους στους επισκέπτες του Athens Metro Mall τη Δευτέρα 8 και την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012, σε ειδική εκδήλωση με παρουσιάστρια τη Γιώτα Τσιμπρικίδου (ΔΡΟΜΟΣ 89,8 FM) και με live performances από τους REC και MASTER TEMPO.

Ανάδειξη του τελικού νικητή και απονομή βραβείου
Στην αξιολόγηση έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν και οι φίλοι του Athens Metro Mall, βαθμολογώντας τις ερμηνείες των 10 καλύτερων υποψηφίων από την Τετάρτη 10 έως και την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου μέσα από το microsite www.zisetistigmi.gr.

Ο τελικός νικητής θα αναδειχθεί με την τελική βαθμολογία που θα προκύψει με αναλογία ψήφων 60% της κριτικής επιτροπής της Spicy και 40% του κοινού. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και η απονομή του βραβείου θα γίνει το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012, στο Athens Metro Mall και θα συνοδευθεί από live performance των Muffins, ενώ θα παρευρεθούν ο TUS και η Έλλη Κοκκίνου που θα κάνουν την απονομή.

Παράλληλα, ο ραδιοφωνικός σταθμός ΔΡΟΜΟΣ 89,8 FM θα υποδέχεται το κοινό και τους καλλιτέχνες με ένα μοναδικό live radio show τη Δευτέρα 8, την Τρίτη 9 και το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό και τους όρους συμμετοχής, μπορείτε να βρείτε στο site www.athensmetromall.gr
και στη σελίδα του Athens Metro Mall στο facebook.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.