Στραβοπάτημα της Θύελλας – έχασε με την… Ελπίδα




Της Σοφίας Τσιρώνη(http://imaginistes.com/)


Πρεμιέρα με το αριστερό για την Θύελλα Αγίου Δημητρίου που έχασε από την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων 2-0 στο Δημοτικό γήπεδο Μπραχαμίου,στην πρώτη κατηγορία του Πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Σε έναν αγώνα που δεν είχε πολύ θέαμα να προσφέρει οι παίκτες του Ανδρέα Ματζούνη ξεκίνησαν δημιουργώντας στα πρώτα λεπτά φάσεις για γκολ με τον Ηλία Τζεμόπουλο, χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν δίχτυα.

Και ενώ τα λεπτά περνούσαν χωρίς κάποια αξιόλογη προσπάθεια και για τις δύο ομάδες, ήρθε ο Κουτσουρούμπας στο 25ο λεπτό να κάνει το 0-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους Μπραχαμιώτες. Από την πλευρά των “κυανόλευκων”, ο Μπαμπανιώτης μπήκε στην μικρή περιοχή των αντιπάλων, προσπάθησε να απειλείσει αλλά ο Στουραΐτης ήταν εκεί να μπλοκάρει. Εκτός των άλλων ατυχιών της Θύελλας, η αποβολή του Λάκη Στρατή ήρθε να ισοπεδώσει το ηθικό των παικτών , λίγο πριν σφυρίξει ο διαιτητής για το πρώτο ημίχρονο.

Δεύτερο ημίχρονο και δεύτερο… γκολ

Οι Άγιοι Ανάργυροι μπήκαν δυναμικά στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού αλλά η κόκκινη κάρτα στον Σελάνη για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Ευαγγελόπουλο και η δεύτερη κίτρινη στον Αντωνουσάκη λίγα λεπτά αργότερα τους έκοψε για λίγο τα “φτερά”.

Στη Θύελλα ο Τζεμόπουλος είχε πάρει την ομάδα στην πλάτη του καθώς ήταν ο μόνος που έτρεχε και προσπαθούσε να δημιουργήσει φάσεις για γκολ. Μετά το
70ο λεπτό όμως οι δυνάμεις του τον άφησαν και το κακό δεν άργησε να έρθει… Στο 75ο λεπτό οι προσποιήσεις του Κίτσιου στην άμυνα των “κυανόλευκων” τροφοδότησαν τον Παρασκευόπουλο που με πλασέ έκανε το 0-2 για τους φιλοξενούμενους διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ.

Στα λεπτά που έμεναν, οι Μπραχαμιώτες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια σημαντική ευκαιρία για γκολ ενώ προσπαθούσαν περισσότερο με απευθείας σουτ με τον Στουραΐτη να τους χαλάει τα σχέδια.

Εν κατακλείδι, αυτή δεν είναι η Θύελλα που όλοι ευχόμασταν να δούμε αλλά μην ξεχνάμε πως είναι η πρεμιέρα του Πρωταθλήματος και η ομάδα έχει ακόμα δρόμο να δείξει τι πραγματικά αξίζει.

ΘΥΕΛΛΑ: Γιαννόπουλος, Χυτήρης, Κοκότης, Ταχιράι, Στρατής, Μουχαμέτι, Τζεμόπουλος, Γεωργίου, Ζήσης, Τσαγκόγιωργας, Μπαμπανιώτης.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Στουραΐτης, Στάθης, Κότσαλος, Καραδημητράκης, Αντωνίου, Αντωνουσάκης, Κίτσιος, Σελάνης, Πρέκας, Κουτσουρούμπας, Παρασκευόπουλος.

..

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.