Πόλο: Τριπλή εκπροσώπηση στην Εθνική Νέων Ανδρών




Τρεις αθλητές του Ν.Ο.Β επιλέχθηκαν για να ενισχύσουν την Εθνική ομάδα πόλο Νέων Ανδρών στο αντίστοιχο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Γαλλία 2-9 Σεπτεμβρίου. Ο λόγος για τους Λουϊζίδη, Τίγκα και Βελώνια.
Στην 13άδα που από την Παρασκευή 31 Αυγούστου  βρίσκεται στο Roussillon της Γαλλίας προκειμένου να πάρει μέρος στο Ευρωπαικό Νέων Ανδρών θα συμμετάσχουν και οι τρεις παίκτες του Ομίλου μας Δημήτρης Τίγκας, Χρήστος Λουιζίδης και Γιάννης Βελώνιας όπως τους επέλεξε ο ομοσπονδιακός προπονητής Περικλής Δαμάσκος.
Για την καλύτερη δυνατή επιλογή της 13άδας έκανε λόγο ο ομοσπονδιακός προπονητής Περικλής Δαμάσκος ενώ δεν έκρυψε ότι η κατάσταση στο χώρο είναι δραματική. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ.
“Η επιλογή της τελικής 13άδας έγινε όπως γίνεται πάντα, με κριτήρια την απόδοση των παικτών και τις εκάστοτε ανάγκες της ομάδας. Προσπαθήσαμε να είμαστε σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση, αν και υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς και ιώσεις που ταλαιπωρούν τα παιδιά. Αυτά τα προβλήματα μας ακολουθούν από την αρχή της προετοιμασίας και δυστυχώς δεν έχουν σταματήσει καθόλου. Ακόμα και το νερό που κολυμπούν οι παίκτες δεν γνωρίζουμε αν είναι κατάλληλο, αφού δεν έχει γίνει ο απαραίτητος έλεγχος λόγω χρεών προς την εταιρεία ανάλυσης του νερού. Βέβαια, δεν ξέρω αν ήταν αυτή η αιτία των ιώσεων αλλά το γεγονός αυτό μας αφήνει υποψίες. Πρόκειται για δραματική κατάσταση”, τόνισε ο κ. Δαμάσκος και συνέχισε λέγοντας:
“Από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι μπορούσαμε. Ωστόσο, υπάρχουν βασικές ελλείψεις από την ομάδα του προηγούμενου πρωταθλήματος κυρίως λόγω της απουσίας κινήτρων. Συγκεκριμένα, έχουμε τέσσερις σημαντικές απουσίες από την βασική επτάδα. Στόχος μας είναι να περάσουμε στους οκτώ και από εκεί κι έπειτα θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.