Ορίσθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου




 

Με απόφαση της Δημάρχου Μαρίας Ανδρούτσου, που δημοσιεύτηκε στο 933Γ/6-9-2012 ΦΕΚ, ο Ηλίας Σαββάκης ανέλαβε τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα στο Δήμο Αγ. Δημητρίου.
Ο κ. Σαββάκης είναι Χημικός Μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) στο Πανεπιστήμιο του Hull της Μεγάλης Βρετανίας και στα Πληροφοριακά Συστήματα (M.I.S) στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.
Έχει πλούσια εργασιακή εμπειρία σε  διοικητικές και διευθυντικές θέσεις εταιρειών και δημοσίων φορέων και οργανισμών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι έχει εργαστεί ως:  

  •          Διοικητής και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Θεραπευτηρίου χρόνιων παθήσεων παιδιών Αθηνών
  •          Επιστημονικός σύμβουλος του Υπουργείου Ανάπτυξης καθώς και του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
  •          Μέλος του ΔΣ του Αραβοελληνικού επιμελητηρίου Ελλάδος
  •          Διευθυντής ανάπτυξης αγοράς επαγγελματιών της Εταιρείας Παροχής Αερίου Αττικής
  •          Διευθυντής έργων εξοικονόμησης ενεργείας της εταιρείας American Process Inc στην Άτλαντα των ΗΠΑ.
  •          Χημικός μηχανικός σε τεχνικές και εμπορικές εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η Δήμαρχος κ. Μαρία Ανδρούτσου  χαρακτηριστικά τονίζει:  

« Εμπιστεύομαι τη διοικητική εμπειρία του Ηλία και είμαι πεπεισμένη πως η συμβολή του από τη θέση του Γενικού Γραμματέα, στη διοίκηση του Δήμου μας θα είναι καίριας σημασίας, καθώς η επάρκεια, οι γνώσεις και το ήθος του αποτελούν το συνδυασμό εκείνο που οι δύσκολες μέρες μας απαιτούν για την αντιμετώπιση των σοβαρότατων προκλήσεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Τον καλωσορίζω στο Δήμο μας και του εύχομαι, από την καρδιά μου, καλή επιτυχία»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.