Καθάρισε με…χλωρίνη ο Βαρβιτσιώτης





Mε ψώνια από το super-market πήγε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Μιλτιάδης…
Για να καταδείξει μάλιστα τη… γενναιοδωρία με την οποία η διοίκηση διαχειρίζεται τα χρήματα των πολιτών ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης παρέθεσε στο σώμα μια σειρά προϊόντων που είχε προμηθευτεί την…

ίδια ημέρα από γνωστή αλυσίδα Super Market, των οποίων η αναγραφόμενη τιμή στην απόδειξη που παρουσίασε, ήταν η μισή(!) από εκείνη που προτίθεται να τα αγοράσει ο Δήμος σε αμέτρητες ποσότητες.

Ενδεικτικά ένα ζευγάρι γάντια καθαρισμού που πωλείται σήμερα 0,80 ευρώ, ο Δήμος προτίθεται να το αγοράσει κατά εκατοντάδες στην τιμή μονάδας των 2,50 ευρώ(!), ενώ ένα υλικό καθαρισμού αξίας σε λιανική 1,69 ευρώ, η διοίκηση της πόλης το κοστολογεί σε χονδρική 2,60 ευρώ(!). Αξίζει να σημειωθεί ότι για να βρεθούν οι συγκεκριμένες τιμές το εισηγητικό σημείωμα έκανε λόγο για “τιμές εμπορίου”!!!
Ανέδειξε κόμη και μια «προμήθεια μαϊμού» αξίας 5.000 ευρώ, που έφερε προς έγκριση στο σώμα η διοίκηση του Δήμου, για την αγορά εμφιαλωμένου νερού, το οποίο προοριζόταν για ένα χρονικό διάστημα το οποίο….. έχει παρέλθει!!

Ο Μιλτιάδης δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την τοποθέτησή του προς το σώμα, καθώς το αλλεπάλληλο κλείσιμο των μικροφώνων και οι διαρκείς μεροληπτικές παρεμβάσεις της Προέδρου, τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από το Δημοτικό Συμβούλιο…
parapolitika.gr

http://fimotro.blogspot.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.