Οι αθλητές του Ν.Ο.Β φροντίζουν το περιβάλλον (photos)





Την ευαισθησία του στο καθαρό περιβάλλον αποδεικνύει έμπρακτα ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης για μια ακόμη φορά. Νεαροί αθλητές και αθλήτριες του Ν.Ο.Β με μια επιχείρηση «σκούπα» το πρωί της Τετάρτης 5 Σεπτεμβρίου καθάρισαν απο μπάζα και σκουπίδια όλη την περιοχή γύρω απο τις εγκαταστάσεις του Ομίλου.
Μαγιό ,σκουφάκια και μπάλες άφησαν για λίγο περίπου 50 αθλητές κι αθλήτριες του Ν.Ο.Β που αγωνίζονται στα τμήματα πόλο εφήβων ,κορασίδων, παίδων και μίνι παίδων αλλά και κορασίδων της συγχρονισμένης προκειμένου να καθαρίσουν την γύρω απο τις εγκαταστάσεις του Ομίλου περιοχή απο σκουπίδια και μπάζα.


Συνοδευόμενοι από προπονητές και εφόρους κι εφοδιασμένοι με γάντια και σακούλες αλλά κυρίως όρεξη και χαμόγελο, έκλεψαν τα θετικά σχόλια των περαστικών αλλά και των μελών κι επισκεπτών του Ν.Ο.Β.
Η πρωτοβουλία της διοίκησης και των αθλητικών τμημάτων στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και θα επαναληφθεί το επόμενο διάστημα με σκοπό να προστατευθεί όσο το δυνατόν περισσότερο το μοναδικού φυσικού κάλλους περιβάλλον στο Λαιμό της Βουλιαγμένης.

nov.gr

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.